Den 25. oktober præsenterer Kresten Osgood renæssancemennesket Nis Bysted i Koncertkirkens krypt.

Nis Bysted er et fyrtårn på den danske musikscene. Han er ikke kun højt respekteret musiker og komponist, men også iværksætter, pladeselskabsejer og producer.

Som musiker er han kendt fra bands som Düreforsög, Thulebasen, Caribisk, The Bleeder Group og Mit Nye Band. Som tekniker og producer har han arbejdet med bands som Iceage, Cancer, Speaker Bite Me og Choir Of Young Believers.

Tid: Søndag 25. oktober 2020 kl. 15
Sted: Krypten under Koncertkirken, Blågårds Plads 6A, 2200 København
Tilmelding: skriv til Kresten Osgood på osgood@funky.dk

Deltagelse er gratis for medlemmer af DJBFA og/eller Koda.

Mere om Nis Bysted

Nis Bysted er en af de ledende kræfter i det toneangivende pladeselskab Escho og kurator af diverse kunst- og musikprojekter. Nis Bysted er slet ikke til at komme udenom, med et skyhøjt aktivitetsniveau og en finger med i spillet på uoverskueligt mange fronter.

Han har modtaget flere Steppeulve og Carl Prisen, og nu er tiden moden til, at han møder Kresten Osgood til en samtale om sine forskellige aktiviteter og sit musik- og kunstsyn.

transportrefusion

Der ydes transportrefusion for DJBFA-medlemmer og andre Koda-medlemmer i forbindelse med deltagelse i arrangementer i DJBFA’s netværk, hvis man bor (og skal rejse) mere end 120 km. væk.

Du skal rejse med billigste transportform (ikke taxa), og du kan få refunderet op til 1.000 kr. Kopi af transport-bilagene sendes til djbfa@autor.dk.

Se alle DJBFA’s netværk

Netværket bliver til med midler fra Koda Kultur

Dette billede har en tom ALT-egenskab (billedbeskrivelse). Filnavnet er DJBFA_Grafik_forKodaKultur.png