PR og storytelling med Danni Travn

Fortæl om din musik. Mangler du en god pressemeddelelse? Sammen med journalist Danni Travn tilbyder vi et online kursus, der giver dig værktøjer til at lave god PR-tekst og storytelling om dig og din musik.

Journalist og forfatter Danni Travn står for kurset. (PR-foto)

NB. Kurset er nu fyldt op! Men du kan stadig lytte med på første del, hvor Danni holder online oplæg om god pressetekst m.m. Læs mere her.

Som kunstner skal du i stigende grad mestre den gode historie. Om dig selv, om din musik, om dine ambitioner. Både i pressemeddelelser, interviews og på sociale medier skal du fange branchefolks og publikums opmærksomhed og fastholde den.

Men hvordan skærer du dit budskab, så du både rammer modtageren og er tro over for dig selv? Det spørgsmål er i centrum på dette kursus, hvor du får individuel sparring med en af landets mest erfarne rådgivere udi historiefortælling for musikere. Målsætningen er, at det bliver nemmere for dig at formulere dine pointer i både tekst og tale.

Efter forløbet vil du stå med en konkret pressemeddelelse om dig og din musik. Klar til brug. Du vil også have fået værktøjer til bedre at kunne formidle din musik.

Kurset har været udbudt før, og pga. den store interesse, tilbyder vi nu igen 12 nye pladser. Alle Koda-medlemmer kan tilmelde sig. Deltagelse er gratis, og tilmelding er efter først-til-mølle-pricippet.

Mere om kurset

Kurset er delt i tre.

  1. Første del er et fælles webinar, som opridser de felter, du skal mestre som fortæller. Dernæst zoomer webinaret ind på pressemeddelelsens indhold og form.
  2. Kursets anden del består af, at du selv formulerer en pressetekst.
  3. Og tredje del består af, at du får personlig sparring med udgangspunkt i din tekst og de udfordringer, du sidder med.
Tidsplan
  • Mandag den 25. april 2022 kl. 16-17.30: Online-session om historiefortælling og pressemeddelelse.
  • Mandag den 2. maj: Aflevering af din pressemeddelelse til Danni Travn.
  • Fredag den 6. eller mandag den 9. maj mellem kl. 10-15: Individuelle session a 1 time (aftales nærmere med kursusleder Danni Travn).

NB. For at kunne deltage i kurset, skal du være med til både fælles oplæg mandag den 25. april og sessions enten 6. eller 9. maj.

Om Danni Travn

Bag kurset står Danni Travn. Han er journalist og forfatter, uddannet på Syddansk Universitet og Goldsmiths University. Han har stået for historiefortællingen bag en lang række danske musikere, herunder MØ, Mads Langer og The Minds of 99.

Derudover har han skrevet en række anmelderroste bestsellere om danske musik- og kulturpersonligheder som Bent Fabricius-Bjerre, Jesper Langberg, Preben Kristensen og Lis Sørensen.

Tilmeld dig