Opdaterede og flotte pressebilleder kan øge chancen for omtale markant. Fotograf Mads Fisker tilbyder fotopakker til DJBFA’s medlemmer for kun 1.000 kr.

Et godt pressefoto kan afgøre, om din udgivelse eller koncert bliver omtalt i medierne. Mange musikere undervurderer værdien af at have godt og originalt billedmateriale. Men da både blogs, sociale medier, aviser og magasiner er primært visuelt orienterede, kan et godt pressefoto bane vejen for omtale.

Derfor lancerer DJBFA og fotograf Mads Fisker et fototilbud udelukkende til foreningens medlemmer, hvor du for 1.000 kr. kan få en fotosession og en pakke med fem flotte, æstetiske fotografier, du kan bruge efter eget ønske.   

Mads kan tage de første billeder fra midten af september 2021. Fotograferingen foregår i københavnsområdet.

FOTOPAKKEN

Du får en pakke med fem flotte, æstetiske og evt. retoucherede fotografier, du kan bruge efter eget ønske. Mads Fisker sørger for at lytte til din musik, danne indtryk af dig som artist, kontakt med dig: aftale tid og sted, lave et shoot, retoucheringsamt eventuel klargøring til forskellige formater og medier.

Når du tilmelder dig dette tilbud, skal du overveje følgende: 

  • Hvad du/I vil bruge billederne til? (Cover, sociale medier, PR, pressemateriale) 
  • Hvilket udtryk der passer til musikken, og find fotoeksempler på dette (glad, melankolsk, opløftet, smilende, alvorlig?) 
  • Hvad skal vi kommunikere til lytterne? 
  • Hvilket medie skal billederne udgives på?
  • Farve eller sort/hvid? Noget midtimellem? 

Pris: 1.000 kr. (inkl. moms).

Mads Fisker: Om mig

Jeg hedder Mads Fisker, jeg er 31 år, bor i København og er autodidakt fotograf. Jeg har udstillet på Roskilde Festival og haft et par soloudstillinger i København. Jeg fotograferede i det hjemløse miljø, men tog en lang pause, fordi gerne ville blive bedre til at skrive sange og lære at optage musik. Nu har jeg udgivet to albums på vinyl som soloartist, og jeg har også optaget plader for andre som producer. Sidste år blev jeg sågar medlem af DJBFA – det bliver snart ikke meget bedre! 

Men! Mit kamera har kaldt på mig fra hylden i flere år, og nu måtte det altså ud i verden igen. Jeg elsker portrætformatet og menneskers historier. Derfor foreslog jeg DJBFA at sætte dette tilbud op. 

Udover at have et godt øje (og øre) for historien, ved jeg meget præcis, hvor vigtigt – men også svært – det kan være som artist at kreere og skabe indhold, som ens følgere får noget ud af. Vi vil alle gerne give noget af os selv, der skiller sig ud fra mængden. Noget der fanger vores ståsted lige nu og her, men som også viser, hvor vi er på vej hen som artister. 

Se mere om Mads Fisker og hans arbejde her.


Forud for fotosession med Mads, download venligst denne PDF.

Tilmeld dig via linket nederst på siden.

Se eksempler på Mads’ billeder:

En skaldet mand i briller, som er medlem af DJBFAs medlemmer, står foran nogle blomster til PR-fotos. Han kan ses nyde landskabet, mens han poserer
Marc Facchini. Foto: Mads Fisker
En kvinde står i et skovområde i Rabat, fanget af DJBFA's PR-fotos.
Maja Brøns. Foto: Mads Fisker
En mand, der udfører PR-fotos med en akustisk guitar i Rabat, under DJBFA's opsyn.
Nikolaj Muldkjær. Foto: Mads Fisker
En person, der slentrer gennem en fredelig skov.
Laust Molthesen Andreassen. Foto: Mads Fisker
En skaldet mand i briller står på en mark til PR-fotos.
Asger Thomsen. Foto: Mads Fisker
TILMELD DIG HER