Arbejdsophold i Autors kunstnerrefugier i 2. halvår af 2022 skal søges nu. Få tid til dig og din musik i New York, Berlin, Lofoten eller mere lokalt: på Samsø, Langeland eller i Nordjylland. Frist: 1. april.

Hvis du er komponist/sangskriver og kan bruge en uge til at samle ny musikalsk inspiration eller arbejde uforstyrret på musikken i 2. halvår af 2022, så ansøg nu. Ansøgningsfristen er 1. april 2022 kl. 13.00.

Brug tid på musikken alene eller sammen

Du kan tage af sted alene, sammen med en samarbejdspartner – måske endda hele dit band, hvis refugiet har plads. Bare det er dig som Koda- eller Autor-medlem, der ansøger.

Det er også muligt at have familiemedlemmer med, så længe du stadig kan arbejde på din musik i refugiet.

Refugiet på Samsø – Havnefogedgården i Mårup Havn – er kun for Autors medlemmer. Det samme gælder Autors lejlighed i Berlin, der indeholder mini hjemmestudie og nu også altan. Som noget helt nyt tilbyder vi også Autors medlemmer et ophold i Musikanterhuset på Langeland. Alle tre refugier koster 500 kr. i egenbetaling.

Via Koda Kultur tilbydes arbejdsophold i refugielejlighed i pulserende New York, i unikke omgivelser i fyrtårnet i Skrova på Lofoten i Nordnorge, samt i Lille Skiveren, det store hus i Nordjylland. Disse refugieophold koster 1.000 kr. i egenbetaling.

LÆS MERE OM REFUGIER OG ANSØG