Berlin, New York eller Samsø i 2023? Søg refugie nu

Sidste halvår sendte vi over 80 komponister af sted. Hvis du også vil på arbejdsophold i et af vores refugier i New York, Berlin, Lofoten, Samsø, Langeland eller Nordjylland, så søg nu. Frist: 1. oktober.

Vil du have en uge til at samle ny musikalsk inspiration eller arbejde uforstyrret på musikken i 2023, så ansøg nu. Ugerne i første halvdel af året fordeles efter ansøgningsfristen 1. oktober 2022.

Du kan tage af sted alene, sammen med en samarbejdspartner – måske endda hele dit band, hvis refugiet har plads. Bare du som Koda- eller Autor-medlem ansøger.

Kun for Autors medlemmer

Refugiet på Samsø – Havnefogedgården i Mårup Havn – er udelukkende for Autors medlemmer. Det samme gælder Autors lejlighed i Berlin, der indeholder mini hjemmestudie og altan. Som noget nyt i år tilbyder vi også Autors medlemmer uger i Musikanterhuset på Langeland. Alle tre refugier koster 500 kr. i egenbetaling.

Hvordan besættes ugerne i Autors medlemsrefugier? Hvis du er nyt medlem og dermed aldrig været af sted før, har du forrang. Derefter besættes ugerne efter ud fra, hvornår man var af sted sidst samt ens anciennitet som medlem. Du skal ønske tre foretrukne uger, men kan du bruge flere perioder, er du velkommen til at skrive det i din ansøgning og dermed øge dine chancer for at få en uge.

For alle Kodas medlemmer

Via Koda Kultur tilbydes arbejdsophold i refugielejlighed i pulserende New York, i smuk natur i fyrtårnet i Skrova på Lofoten i Nordnorge, samt i Lille Skiveren, det store hus i Nordjylland.

Disse refugieophold koster 1.000 kr. i egenbetaling. Ugerne fordeles ud fra dine ugeønsker og din ansøgning, som et udvalg nedsat af Autors bestyrelse kigger på.

LÆS MERE OM REFUGIER OG ANSØG