Skabertrang Aarhus: Fundraising v. Jens Munch

Netværket Skabertrang på Promus i Aarhus er tilbage efter sommeren med en aften med fundraising som tema tirsdag den 5. september.

Denne aften tager vi et kig på, hvordan man kan rejse penge til sit musikprojekt med særlig fokus på udgivelse af egen plade eller DIY koncertarrangementer. Det udelukker dog så absolut ikke andre projekter, da kriterierne er stort set de samme indenfor langt de fleste mindre kulturprojekter. 

Vi kommer omkring, hvordan man laver den gode projektbeskrivelse, hvad man skal være opmærksom på, når man laver budget og ikke mindst, så kigger vi på, hvor det er relevant at søge penge. Efter ca. en time er der åbent forum, hvor man kan få feedback på sin ansøgning eller sit projekt, så medbring endelig, hvad du har, hvis du gerne vil have et par erfarne øjne på.

Oplægsholder Jens Munch er nytiltrådt leder af Jazz i Trekanten og har mange års erfaring med fundraising, både til egne bandprojekter men også til alverdens koncertforeninger, festivaler, lydkunst og musikpædagogiske projekter. Han kender derfor systemet indgående og ved, hvad der skal for at få del i støttekronerne.

Praktisk

Eventet er gratis, men der er et begrænset antal pladser, så deltagelse kræver tilmelding. Alle interesserede Koda-medlemmer kan tilmelde sig. Præsenteres af Autor i samarbejde med Promus, Aarhus. Netværket bliver til med midler fra Koda Kultur. 

Se Facebook-event.

Hvad: Netværket Skabertrang Aarhus: Fundraising v. Jens Munch
Hvornår: Tirsdag den 5. september 2023 kl. 19.00 – 21.00
Hvor: Promus – Produktionscentret for Rytmisk Musik, Vester Allé 15, 8000 Aarhus.

Om Skabertrang Aarhus

Som sangskriver fra vækstlaget har man en del kasketter, man skal jonglere med – og de skal gerne alle sammen blive i luften på samme tid. Man skal skrive sange, sangene skal indspilles og udgives, man skal stå for PR, man skal booke koncerter, optræde, stå for praktiske opgaver som kontrakter, afregning og regnskaber.

Gennem en række workshops vil netværket Skabertrang Aarhus sætte fokus på forskellige aspekter af sangskrivningen og blive klogere på muligheder og faldgruber.

Jakob Alsbjerg leder netværket. Gennem en årrække har Jakob Alsbjerg været en del af det aarhusianske sangskrivermiljø. Dels som arrangører og dels som udøvende sangskriver i bl.a. Jakob A og De Sidste.

tilmeld dig