Skabertrang Aarhus med producer Jeppe Pilgaard

Netværket Skabertrang Aarhus, Autor og Promus præsenterer en aften med popproducer Jeppe Pilgaard tirsdag den 25. oktober kl. 19.

Er du musikskaber i Aarhus eller omegn, så kom med til netværksaften på Promus den 25. oktober kl. 19-21. Her får vi besøg af Jeppe Pilgaard.

Jeppe Pilgaard er en af landets bedste popproducere, som har skrevet og produceret for bl.a. Clara, Alexander Oscar, Andreas Odbjerg, Citybois, Nicklas Sahl osv. Udover en masse danske navne fokuserer Jeppe også på det internationale marked, hvor han bl.a. med Cutfather har haft en del afsætninger af sange rundtomkring i verden, skrevet med nogle af verdens hotteste sangskrivere.

Jeppe arbejder for tiden mere projektorienteret med nye artister, og oplægget den her aften vil være målrettet mod upcoming musikere, bands og artister.

I sit oplæg vil Jeppe kort komme ind på sin egen karriere som producer. Han vil dele ud af de erfaringer, han har fået gennem at arbejde sammen med artister og co-write med Cutfather, projekter han har fået signet og udgivet sit setup med publisher (GL Music), management og sangskrivercamps.

Dernæst kommer han i oplægget ind på blandt andet:

– Hvordan man finder/får øje på og udvikler sit eget talent, så det kan ses og forstås af branchefolk, og hvordan man skærper det, så det kan ses og bruges i en kommerciel sammenhæng. Her kommer en del eksempler på både artister og musik Jeppe selv har lavet, men også på andre artister fra både ind- og udland.

– Hvordan den kommercielle musikbranche hænger sammen og oftest fungerer ift. nye artister og bands, og hvad det er, pladeselskaber leder efter. Ikke mindst også hvorfor de gør det, og hvilke mekanismer, dette er opstået af.

Arrangementet er for alle interesserede medlemmer af Koda, der gerne vil have sin musik længere ud – uanset genre.

Præsenteres af Autor i samarbejde med Promus i Aarhus.

Tilmelding på forhånd er ikke nødvendig, du kan bare møde op (hvis du er medlem af Koda).

Se Facebook-event.

om skabertrang aarhus

Som sangskriver fra vækstlaget har man en del kasketter, man skal jonglere med – og de skal gerne alle sammen blive i luften på samme tid. Man skal skrive sange, sangene skal indspilles og udgives, man skal stå for PR, man skal booke koncerter, optræde, stå for praktiske opgaver som kontrakter, afregning og regnskaber.

Gennem en række workshops vil netværket Skabertrang Aarhus sætte fokus på forskellige aspekter af sangskrivningen og blive klogere på muligheder og faldgruber.

Jakob Alsbjerg leder netværket. Gennem en årrække har Jakob Alsbjerg været en del af det aarhusianske sangskrivermiljø. Dels som arrangører og dels som udøvende sangskriver i bl.a. Jakob A og De Sidste.

Se alle Autors netværk for komponister og sangskrivere.

Netværksaarrangementerne bliver til med midler fra Koda Kultur og er åbne for alle Koda-medlemmer.