Netværket Skabertrang Aarhus inviterer til arrangement om booking for musikkens skabere mandag den 13. december kl. 19 i samarbejde med Promus.

På denne workshop får du mulighed for at komme ind under huden på sanger, sangskriver og kreativ iværksætter Kris Herman. Han har gennem sin karriere spillet flere end 1.500 koncerter med egen musik. Det har været for en bred vifte af arrangører, hvilket Kris vil fortælle om til denne netværksaften.

Vi håber, at du som deltager vil blive inspireret til at handle på koncertmuligheder, du aldrig før har tænkt på. Der skal arbejdes meget konkret og jordnært med booking.

Kris vil fortælle bookinghistorier til inspiration, og vi skal skrive mails og måske endda ringe koncertarrangører op til en snak. Målet med workshoppen er, at du som artist føler dig motiveret og rustet til at gå i gang med at opsøge nye typer af koncertarrangører, sekundet efter at workshoppen er ovre.

Kris Herman har udgivet musik og spillet live siden 2010, og han har levet af sin egen musik lige siden. I dag er han iværksætteren bag bookingplatformen Uncover.dk, der huser flere end 1.100 danske sangskrivere og bands.

Praktisk

Arrangementet er gratis, men der er et begrænset antal pladser, så deltagelse kræver tilmelding. Alle interesserede Koda-medlemmer kan tilmelde sig.

Hvad: Bliv bedre til booking: Workshop med Kris Herman.
Hvornår: Mandag den 13. december 2021 kl. 19.00.
Hvor: Promus, Vester Allé 15, 8000 Aarhus.

NB: Alle deltagere skal have gyldigt coronapas – dvs. vaccination, immunitet pga. tidligere sygdom eller nylig test.

TILMELD DIG HER

Arrangementet præsenteres i samarbejde med Promus – Produktionscenteret for Rytmisk Musik i Aarhus.

Se alle de komponistnetværk, DJBFA præsenterer.

Netværket bliver til med midler fra Koda Kultur.