Jazznetværket rammer postnummer 8000 Aarhus Jazz den 10. november kl. 14. Dagens gæst er Jakob Bro.

Med netværket The Jazz Message vil vi samle og forstærke jazz- og musikmiljøet på tværs af generationer og postnumre.

Netværket kommer til forskellige byer fra gang til gang, hvor vi udveksler musikalske idéer og personlige tilgange til kunstnerisk udtryk og udvikling – både i samtaler og med særlige gæster.

Sammen med tovholder Kasper Tranberg – som selv er trompetist og komponist – byder vi på masterclasses og forfriskninger. Alle er velkomne.

Netværksmødet i Aarhus finder sted på Atlas, hvor vi byder velkommen til komponist, guitarist og bandleader Jakob Bro, som vil dele sine inspirationer, musikalske ideer og visioner som komponist og musiker. Hr. Bro fortæller også om sin tid som en del af den yngre jazzgeneration i Danmark og om sine banebrydende samarbejder og erfaringer fra den internationale jazzscene.

Tid: 10. november kl. 14
Sted: Atlas, Vester Allé 15, 8000 Aarhus C
Tilmelding: bugpowder1@mac.com

Deltagelse er gratis for medlemmer af DJBFA og/eller Koda. Grundet corona er der begrænsede pladser.

transportrefusion

Der ydes transportrefusion for DJBFA-og Koda-medlemmer i forbindelse med deltagelse i arrangementer i DJBFA’s netværk, hvis man bor (og skal rejse) mere end 120 km. væk.

Du skal rejse med billigste transportform (ikke taxa), og du kan få refunderet op til 1.000 kr. Kopi af transport-bilagene sendes til djbfa@autor.dk.


Se alle DJBFA’s netværk

The Jazz Message bliver til med midler fra Koda Kultur.