Nyt jazznetværk kommer hele landet rundt med Kasper Tranberg som tovholder. Første stop er i Aalborg 14. august.

Med netværket The Jazz Message vil vi samle og forstærke jazz- og musikmiljøet på tværs af generationer og postnumre.

Netværket kommer til forskellige byer fra gang til gang, hvor vi udveksler musikalske idéer og personlige tilgange til kunstnerisk udtryk og udvikling – både i samtaler og med særlige gæster.

Sammen med tovholder Kasper Tranberg – som selv er trompetist og komponist – byder vi på masterclasses og forfriskninger. Alle er velkomne.

Debuterer i Aalborg

Første netværk finder sted på 1000Fryd i Aalborg, hvor vi byder velkommen til saxofonist, komponist og orkesterleder Jakob Mygind.

Han vil i samtale med Kasper Tranberg dele fortælle om sit lange liv i musikken som komponist, turnerende musiker verden over og om lokale fællesskaber.

Alle er velkomne til en eftermiddag med samvær, musikeksempler og udveksling af musikalske ideer. Der bliver budt på forfriskninger og masser af inspiration i Aalborg.

Tid: 14. august 2020 kl. 15
Sted: Café 1000Fryd, Kattesundet 10, 9000 Aalborg
Tilmelding: Skriv til tovholder Kasper Tranberg på bugpowder1@me.com

transportrefusion

Der ydes transportrefusion for DJBFA-medlemmer og andre Koda-medlemmer i forbindelse med deltagelse i arrangementer i DJBFA’s netværk, hvis man bor (og skal rejse) mere end 120 km. væk.

Du skal rejse med billigste transportform (ikke taxa), og du kan få refunderet op til 1.000 kr. Kopi af transport-bilagene sendes til djbfa@autor.dk.

Se alle DJBFA’s netværk

Netværket bliver til med midler fra Koda Kultur.