To nye suppleanter valgt

Marc Facchini Madsen og Nanna Larsen er valgt som nye bestyrelsessuppleanter i Autor på ekstraordinær generalforsamling.

På Autors ekstraordinære generalforsamling den 15. juni 2022 blev to nye suppleanter valgt til Autors bestyrelse.

Marc Facchini Madsen blev valgt som førstesuppleant og deltager dermed fra nu af i alle bestyrelsesmøder (dog uden stemmeret). Marc er 33 år og er sanger, sangskriver og guitarist. Derudover har han arbejdet professionelt i musikbranchen siden 2010 og været indielabeldirektør, festivalarrangør og spillestedsbooker. Pt. er han også festivalleder for Midsommer Festival i Præstø. Marc blev også valgt som suppleant i 2021. Læs mere om Marc her.

Nanna Larsen fik næstflest stemmer og blev valgt som andensuppleant. Hun er 49 år, professionel sangskriver og musiker igennem de seneste 25 år. Han har udgivet tre soloalbum og har desuden skrevet til andre – og har bl.a. haft flere top3-hits på den japanske hitliste. Nanna er desuden uddannet cand. scient på Københavns Universitet. Nanna blev valgt som 2. suppleant og skal dermed ikke deltage i de månedlige møder, men være klar til at indtræde efter behov. Læs mere om Nanna her.

Dermed består Autors bestyrelse af Anna Lidell (forperson), Lasse Matthiessen (næstforperson), Jesper Hansen (næstforperson), Anne Eltard, Rikke Østergaard, Astrid Cordes, Andreas Sommer – samt nu Marc Facchini Madsen og Nanna Larsen som suppleanter. Suppleanter indtræder i bestyrelsen i tilfælde af et bestyrelsesmedlems varige forfald.