Kunstnertilmeldingen til Spil Dansk 2021 er nu åben. DJBFA støtter op om Spil Dansk og bidrager konkret med to projekter, du kan komme ud at spille til.

Hvis du gerne vil have spillejobs i kalenderen under årets Spil Dansk Uge, den 1.-7. november 2021, skal du tilmelde dig nu. Kunstnertilmeldingen er åben.

Som Spil Dansk-kunstner kan du bl.a. blive booket under 16 forskellige projekter – max. fire valgte per kunstner. Her er det “først-til-mølle”, og når der er nok kunstnere tilmeldt det enkelte projekt, lukkes der for tilmelding under projektet.

DJBFA bidrager igen i år med støtte til to specifikke projekter.

Musik & Sundhed: Mest for solister

Det ene er Musik & Sundhed, hvor du kan komme ud og gøre en konkret forskel for andre mennesker med din musik. Fx ved at spille på plejecentre, hospice, for bestemte patientgrupper – her er det vigtigt, at du kan skabe en nærværende beroligende stemning med din musik. Projektet er mest beregnet til solister.

Læs mere om Musik & Sundhed under Spil Dansk.

Spil Dansk Band-koncerten

Det andet projekt, DJBFA bidrager til, er målrettet veletablerede bands bestående af 3-5 musikere. I skal ubesværet kunne indtage en større scene og give en medrivende koncert for et bredt publikum. Alle genrer er velkommen!

Læs mere om Spil Dansk Band-koncerten.

Værd at vide som kunstner

Honoraret i begge projekter er 2.500 kr. pr. musiker plus transporttillæg.

Inden du tilmelder dig, så husk at læse Kunstnerguiden, så du har styr på det mest basale. Her er også tips til, hvordan du laver en god og relevant kunstnerprofil, der kan øge dine bookingmuligheder.

Fra august og frem kan kommuner og andre aktører så booke kunsterne. Så vær indstillet på, at det først er til efteråret, du får dine koncertdatoer.

Tilmeldingsfrist: Oprindeligt 25. juni 2021 – men forlænget af Spil Dansk til 29. juni om morgenen.

TILMELD DIG SPIL DANSK