Vi har åbnet for ansøgningerne til ophold i refugieboliger fra juli og året ud. Det er nu, du skal ansøge, hvis du vil til fx Samsø, Berlin eller Lofoten.

Det er tid til at se fremad og overveje et arbejdsophold i et af refugierne i Danmark eller udlandet i 2. halvår af 2021.

Vi har netop åbnet for ansøgningerne op til fristen 1. april 2021 kl. 12.00

På et arbejdsophold i en af refugieboligerne kan du komme lidt væk fra hverdagen og arbejde intenst på din musik i nye rammer. Måske endda sammen med et par bandmedlemmer.

DJBFA’s refugie på Samsø, Havnefogedgården i Mårup Havn, har været særligt populær under coronaperioden. Uanset hvilke rejseregler, der måtte gælde til sommer og efteråret, er det et herligt sted at tilbringe en uge med fordybelse, natur og musik. Huset på Samsø er kun for DJBFA’s medlemmer.

Det samme gælder DJBFA’s lejlighed i Berlin. Den er også eksklusivt for foreningens medlemmer.

Via Koda Kultur tilbydes arbejdsophold i fyrtårnet i Skrova på Lofoten i Nordnorge, i refugielejlighed i New York samt i Lille Skiveren, det store hus i Nordjylland, som deles med andre musikforeninger.

Hvis corona stopper rejseplanerne

Hvordan den internationale coronasituation og rejsevejledningerne ser ud til sommer og resten af året, tør vi slet ikke gætte på. Så vi holder optimismen højt – også når det gælder refugiet i New York.

Hvis du får et refugieophold, du ikke kan benytte pga. coronarestriktioner, så får du selvfølgelig din egenbetaling på 1.000 kr. igen.

LÆS MERE OM REFUGIER OG ANSØG