Lad dig guide og inspirere af verdens førende klassiske komponister, når DJBFA i samarbejde med Engelsholm Højskole byder velkommen til et intenst inspirerende ophold.

På KompositionsCamp kan etablerede DJBFA-komponister både få inspiration og konkrete værktøjer. Campen giver en forståelse af de byggeklodser for alternative og moderne klassiske effekter, som deltagerne kan bruge i deres egne værker.

Du kan få skærpet dit unikke udtryk og få klare svar på, hvordan du som komponist bevæger dig videre og udvider din egen pallette af virkemidler – alt sammen i de smukke omgivelser ved Vejle Ådal og Engelsholm Slot.

Hvornår: 4.-10. oktober 2020
Hvor: Engelsholm Højskole
Frist: 13. august kl. 23:59

Blandt årets undervisere er norske Eivind Buene og islandske Valgeir Sigurðsson.

Om kompositionsCamp

Dette års KompositionsCamp får besøg af Eivind Buene og Valgeir Sigurðsson.

Eivind Buene er komponist, forsker og professor på Norges musikkhøgskole i Oslo.

Valgeir Sigurðsson er filmkomponist, producer mm. fra Island.

På campen dykker vi ned i undervisernes egne værker og bliver inspireret af deres orkestrering og teknikker. Vi stifter bekendtskab med de grundlæggende ideer og udfordringer i tilblivelsen af ny musik. Hver dag får deltagerne ”én til én”-sparring på deres egne kompositionsskitser af førende komponister og får mulighed for at udvikle deres ideer med klassiske musikere.

KompositionsCamp er en intens workshop i moderne komposition for komponister inden for alle genrer. Det er for komponister og arrangører på højeste niveau i Danmark, men udgangspunktet er bredt: tidligere deltagere har også talt sangskrivere, elektroniske musikere, filmkomponister og jazzmusikere.

Forvent en stærkt inspirerende uge!

Praktisk info

Hvornår: 4.-10. oktober 2020
Hvor: Engelsholm Højskole, Engelsholmvej 6, 7182 Bredsten
Frist: 13. august kl. 23:59

Projektleder: Søren Møller

DJBFA stiller 14 pladser til rådighed på workshoppen. DJBFA og Koda Kultur afholder hovedparten af udgiften i forbindelse med din deltagelse, men du skal selv betale 1000 kr. i deltagergebyr.

Sådan søger du

Alle medlemmer af DJBFA og/eller af Koda kan ansøge.

Du logger ind med dit Nem-ID. Vælg Arbejdsophold og “KompositionsCamp”. Her bliver du bedt om:

  • En kort ansøgning, hvor du forklarer, hvorfor du vil med på campen. Skriv også gerne, hvilke instrumenter du spiller, eller om du søger som vokalist. Skriv gerne kort, om du har særlige ønsker/allergier ift. kost.

    
  • Minibiografi/CV (pdf)

    
  • Tre af dine sange/værker (enten som link eller vedhæftet som mp3/m4a)

    
  • Du kan også vedhæfte sangtekster og pressefoto, hvis du vil.

Lav gerne din ansøgning i god tid inden ansøgningsfristen, så du kan nå at få eventuel teknisk hjælp.

Ansøgningsfrist: 13. august 2020 kl. 23:59.

Spørgsmål?

Har du spørgsmål til KompositionsCamp, er du velkommen til at kontakte projektleder Søren Møller på soren@sorenmoller.com / tlf. 29868424.

KompositionsCamp bliver til med midler fra Koda Kultur.