Kulturpolitisk post fra Lasse Matthiessen

Kære kolleger!

I denne kulturpolitiske post er afsenderen en anden end det plejer. Anna Lidell er nemlig gået på barsel, og det betyder, at bestyrelsen har peget på mig som forperson, indtil Anna vender tilbage næste sommer. Jeg vil gøre mig utrolig meget umage for at videreføre alt det gode, som Autor har gjort hidtil. Der bliver ingen paladsrevolutioner, ingen paradigmeskifter. Bare gode gamle Autor, som vi kender det.

En af de ting, som varmede mig rigtig meget, var at møde mere end 135 af jer til vores konference Besat Af Musik, som løb af stablen forrige lørdag. Vi så Kristian Kock fortælle om, hvordan han havde coachet bl.a. The Minds of 99 i sceneshow, og hvorfor der skal ske noget nyt, når man har optrådt i 18 minutter. Vi mødte den højproduktive sangskriver Jonathan Mann fra USA, hørte Annika Aakjær fortælle om sine tekster og Louise Nipper og Ann-Sofie Rokbøl, der begge gav gode råd om hhv. at producere musik og fundraise.

Det var et tætpakket program, hvor vi alle blev inspireret og klogere. Det kan jeg ikke få nok af – og mange af deltagerne havde det på samme måde. Jeg håber, vi ses igen om et år til næste omgang. Du kan evt. lytte til P6 Beat (fra 14. november), hvor jeg var på besøg hos Carsten Holm og fortælle om konferencen.

Det er vigtigt for os i bestyrelsen, at vi er tætte på jer. At vi hører om, hvad der rører sig i alle ender og kanter af musikbranchen. Derfor er I mere end velkomne til at skrive til mig på lasse@autor.dk, hvis du har noget på hjerte. Alt lige fra noget, der plager dig, til gode ideer, vi kan tage videre. Linjen er åben!

Lasse Matthiessen.