Ny mulighed for PR-fotos og video

Sidste år lancerede vi i Autor et tilbud om pressebilleder af fotograf Mads Fisker. Efter mere end 110 fotosessions for Autors medlemmer, tager vi hul på en ny “sæson” med Mads bag kameraet. 

Lihme fotograferet af Mads Fisker.

I vores mere og mere visuelt orienterede verden, kan et godt pressefoto være med til afgøre, om din udgivelse eller koncert får omtale hos de medier, du ønsker. Mange musikskabere undervurderer værdien af at have dragende og originalt billedmateriale. Billeder er uundværlige, når ens historie skal formidles på den rigtige måde.

I medlemstilbuddet med Mads Fisker får du fem æstetiske og flotte fotografier, du kan bruge præcis som det giver mening for dig. Mads kan også bookes til koncert- og studiesessions. Prisen for begge typer fototilbud er 1.600 kr. 

Som noget nyt tilbyder Mads også video. Prisen afhænger af opgavens omfang, men kan være musikvideo, livevideo eller studievideo. Kontakt ham og få et godt tilbud på en video. 

om mads fisker

Mads fortæller lidt om sig selv:

“Jeg hedder Mads Fisker, jeg er 32 år, bor i København og arbejder professionelt som fotograf (og alt muligt andet!)

Tidligere har jeg udstillet mine billeder på Roskilde Festival og haft et par soloudstillinger i København. Jeg fotograferede i det hjemløse miljø, men tog en lang pause, fordi jeg gerne ville blive bedre til at skrive sange og lære at optage musik. Nu har jeg udgivet tre albums som soloartist, spillet en masse koncerter og har optaget albums for andre i mit musikstudie. I alt har jeg over en million streams som producer. 

Som fotograf er jeg optaget af at fortælle historier gennem fotografiet, og prøver på at skabe en rar atmosfære, lytte til det I giver udtryk for I ønsker, og finde derhen sammen. Nogle gange ender vi i helt andre steder. Generelt tager jeg ja-hatten på uanset hvem jeg møder og tænker så kreativt jeg kan, så det vi skaber sammen, kan blive så fedt som muligt. 

Udover at have et godt øje (…og øre) for at fortælle historier, ved jeg meget præcis, hvor vigtigt – og svært (!!) – det kan være som artist at kreere og skabe indhold, som man får noget ud af. Vi vil alle gerne give noget af os selv, der skiller sig ud fra mængden. Noget der fanger vores ståsted lige nu og her, men som også viser, hvor vi er på vej hen som artister og mennesker.” 

Læs og se mere på Mads’ hjemmeside her: www.madsfisker.nu  

om fotopakken

Du får en pakke med fem flotte, æstetiske og evt. retoucherede fotografier, du kan bruge efter eget ønske. Mads Fisker sørger for at lytte til din musik, danne indtryk af dig som artist, kontakt med dig: aftale tid og sted, lave et shoot, retoucheringsamt eventuel klargøring til forskellige formater og medier.

Når du tilmelder dig dette tilbud, skal du overveje følgende: 

  • Hvad du/I vil bruge billederne til? (Cover, sociale medier, PR, pressemateriale) 
  • Hvilket udtryk der passer til musikken, og find fotoeksempler på dette (glad, melankolsk, opløftet, smilende, alvorlig?) 
  • Hvad skal vi kommunikere til lytterne? 
  • Hvilket medie skal billederne udgives på?
  • Farve eller sort/hvid? Noget midtimellem? 

Pris: 1.600 kr. (inkl. moms).

tilmeld dig