Osgoods netværk: Goran Kajfeš

Vær med, når Kresten Osgood møder den svensk-kroatiske komponist og trompetist Goran Kajfeš til en samtale om kunst og musikalske rødder onsdag den 3. maj på Christianshavn.

Onsdag den 3. maj 2023 fortsætter Kresten Osgood sammen med Autor sin succesfulde serie af artist talks i Osgoods netværk. Denne gang møder han den svenske trompetist og komponist Goran Kajfeš.

Goran er af kroatisk arv, vokset op i Sverige i en familie af musikere og kunstnere. Han har i mange år været en åbenlys autoritet i kernen i den svenske musikscene. En eftertragtet sessionspiller, turnerende musiker, arrangør og producer. Goran har optrådt med José González, Stina Nordenstam, Eagle-Eye Cherry, Lester Bowie, The Soundtrack of Our Lives og mange, mange andre. Goran Kajfeš er en central spiller i bands som Fire! Orchestra, Angels og Oddjob. Hans eget band Subtropic Archestra er blandt Sveriges mest populære bands. Han har modtaget Nordisk Råds kulturpris.

Samtalen kommer til at handle om Gorans unikke kunstsyn, hans store indsigt i den nordiske musikscene og hans dybe rødder både i jazzen og i den kroatiske folkemusik.

Talken foregår på Christianshavns Beboerhus kl 19. Kl 20.30 er det muligt at høre Goran Kajfeš spille med den legendariske svenske kvartet Nacka Forum, som har eksisteret i 20 år. På sax er Jonas Kullhammar, på bas Johan Berthling og på trommer Kresten Osgood.

Praktisk

Hvad: Osgoods Netværk med artist talk med Goran Kajfeš
Hvornår: Onsdag den 3. maj 2023 kl. 19
Hvor: Christianshavns Beboerhus, Dronningensgade 34, 1420 København

Arrangementet er gratis for medlemmer af Koda, men kræver tilmelding.

tilmeld dig