Onsdag den 15. juni holder Autor sommerudgave af Seminar & Bar. Hør oplæg fra Lucky Lo, Simon Littauer, om mulighederne i librarymusik og om at pitche dig selv og din musik.

Autor inviterer alle interesserede musikskabere til Seminar & Bar onsdag den 15. juni kl. 16.30. Du tilmelder dig det seminar, du vil deltage i og møder op på dagen. Efter seminaret er der fælles mad, bar, og hygge med dine musikkolleger.

Vi er så heldige, at både Lucky Lo og Simon Littauer på modular synth har sagt ja til at spille musik for os ud på aftenen! fik vi sagt, at det hele er gratis?

Lucky Lo. PR-foto.

Vælg mellem disse fire seminarer:

1) Lucky Lo: DIY in Japan
I dette oplæg vil Lo Ersare fortælle om erfaringer med at arbejde sig ind på markedet i Japan, og hvordan man opbygger gode relationer i udlandet som uafhængig artist.

2) Simon Littauer: Gør maskinen levende
Hvordan live-performer man levende, dynamisk og engagerende elektronisk musik? Simon fortæller om sin tilgang, teknik og refleksioner over elektronisk musik.

3) Librarymusik: En smart sideindtægt for musikskabere
Einar Helde fortæller om, hvorfor librarymusik er en smart sidebusiness for komponister og musikere, og hvordan kommer man i gang.

4) Pitching: Lær at præsentere dig selv og din musik
PR-ekspert Danni Travn giver et lynkursus for dig, der vil blive bedre til at aflevere det gode pitch om dig selv og ikke mindst din musik.

Programmet for onsdag den 15. juni 2022:

Kl. 15.30:-16.30: For Autors medlemmer: Mulighed for at deltage i Ekstraordinær generalforsamling mhp. valg af nye suppleanter til bestyrelsen. Læs mere her.
Kl. 16.30-18.30: Seminarer.
Kl. 18.30: Mad, drikke og hygge ad libitum. Livemusik med hhv. Lucky Lo og Simon Littauer på modular synth.

Se mere om alle seminarerne i fanerne her:

Lucky Lo: DIY in Japan

Lo Ersare kommer og fortæller om, hvordan man bygger gode relationer i udlandet som uafhængig artist.

Lucky Lo er brudt igennem som sanger og sangskriver i Danmark, men før dette har hun haft fokus på Japan som independant artist. I dette oplæg vil hun fortælle om erfaringer med at arbejdede sig ind på markedet i Japan. som en artist, der ikke er på et stort label.

Oplægget er delt ind i 4 dele 

FØR: Forberedelse på hjemmebanen.

Hvordan du som kunstner opsøger Japanske kontakter (eller hvilket som helst andet musikmarked) fra din home-base. Her fortæller Lucky Lo alt det, hun gjorde INDEN hun tog afsted.  Om artist in residence, møde andre musiker / agenter fra japan, online arbejde og fondsøgning. 

UNDER: Aktiviteter i Japan. 

Hvorfor det er vigtigt at være social og planlægge tid for ”x-kvantiteter”. Det handler ikke kun om at performe din egen musik eller finde et inspirerende sted at lave dine egne kompositioner, det er også vigtigt det er at gå til events og koncerter med andre artister fra det netværk, du gerne vil blive en del af.

EFTER: Hvad gør du, når du er hjemme igen?

Hvordan du sørger for at holde relationerne i live. For eksempel: Foreslå et samarbejde mellem dig og en kunstner i Japan hvor I hjælper hinanden (det findes en masse interesse at hente her), skrive et ”It was nice to meet you” mail til alle business-cards som sørger for at de husker dig. 

EPILOG: Hvordan du bruger inspirationen og det materiale du har indhentet til at skrive ny musik. 

Simon Littauer: Gør maskinen levende

Hvordan live-performer man levende, dynamisk og engagerende elektronisk musik?

Simon Littauer har i over 10 år som professionelt udøvende musiker og musikproducer haft live-performance af elektronisk musik som omdrejningspunkt i sin karriere, og for nyligt udført et to-årigt artistic research project om performance inden for elektronisk musik.

Simon Littauer. Foto: Flemming Bo Rasmussen

Til arrangementet vil han fortælle om sin tilgang, teknik og refleksioner med praktiske eksempler på elektronisk live-performances. Denne aften vil Simon Littauer også spille en kort koncert på sin modular synthesizer.

Simon Littauer er en elektronisk musiker, der tror på styrken ved improvisation, og han er stor fan af liveproduktioner uden computere. Det betyder ingen brug af backtrack, når han arbejder med sin synthesizer og kreerer improviseret techno. Som en DJ bygger han en dunkende stemning op, forskellen er dog, at Littauer gør det 100 % med sin egen lyd i nuet.

Simon Littauer er velkendt i det danske musiklandskab, hvor han har arbejdet på studieproduktioner for utroligt mange danske musikere og spillet live med navne som Kwamie Liv, Asteroid Galaxy Tour og Reptile Youth.

Librarymusik: En smart sideindtægt for musikskabere

Hvorfor er librarymusik en smart sidebusiness for komponister og musikere, og hvordan kommer man i gang? Librarymusik, også kaldet produktionsmusik, er underlægningsmusik, der er lavet på forhånd, som bliver brugt i film, TV, reklamer, computerspil m.m. Denne musik er en meget vigtig del af al TV- og filmproduktion i hele verden, men er stadig ikke almen kendt blandt komponister og musikere i Norden.

De største komponister fra Hollywood og kendte producere og artister har lavet samarbejder med Librarymusik-selskaber eller har startet deres egne kataloger.

Hør publisher Einar Heldes fortælle om librarymusik, og om hvorfor, det er et godt tidspunkt at komme ind i branchen lige nu. I de senere år er diversitet også endelig på dagsordenen for produktionsmusikbranchen, hvilket Einar også kommer ind på.

Einar Helde har arbejdet med produktionsmusik i over 15 år. Som ejer af APL Publishing, stifter af Neighbouring Rights Group og AIMS API og styremedlem i IPMG (International Production Music Group) de sidste 5 år har han en unik ekspertise indenfor en meget spændende del af musikbranchen.

pitching: lær at præsentere dig selv og din musik

Danni Travn PR-foto.

Den gode fortælling om dig og din musik kan hjælpe med at bane vejen til lyttere, branche og presse. Men hvordan præsenterer du dig selv kort, levende og troværdigt?

Det giver journalist og forfatter Danni Travn konkrete værktøjer til, og du får efterfølgende mulighed for at prøve dem af.

Dette oplæg er et lynkursus for dig, der vil blive bedre til at aflevere det gode pitch om sig selv og ikke mindst din musik.

Arrangementet er gratis at deltage i og åbent for alle interesserede musikskabere, du behøver ikke være medlem af Autor eller Koda for at være med. Du skal bare tilmelde dig via linket nedenfor.

Kommer du langvejs fra, kan du som Autor- eller Koda-medlem i mange tilfælde få dækket dine transportudgifter ved valg af billigste transportmiddel. Læs mere her.

Seminar & Bar bliver til med midler fra Copydan.

Tilmeld dig