Endelig er Seminar & Bar i DJBFA tilbage. Torsdag den 26. august fra kl. 16 kan vi igen invitere til tre seminarer og efterfølgende mad og bar.

DJBFA’s Seminar & Bar er tilbage med det første event i 2021. Vi har glædet os enormt meget til igen at kunne invitere til faglige oplæg, møde med kollegaer og god mad og drikke.

Seminar & Bar torsdag den 26. august står i genåbningens tegn: Samfundet åbner op igen efter lang tids dvale, og hvad gør man så som kunstner?

Seminar & Bar er en række oplæg, der foregår samtidig – du vælger selv, hvilket du vil deltage i. Bagefter samles alle deltagere til en bid mad og lidt at drikke: Bliv klogere på musikken, del dine erfaringer og mød dine komponist- og sangskriverkolleger.

Programmet for den 26. august:  
Kl. 16-18: Seminarer
Kl. 18: Gratis mad, drikke og hygge ad libitum.
Kl. ca. 19.30: Musik med AySay.

Seminarerne varer mellem halvanden og to timer inkl. tid til spørgsmål og dialog.

Du kan vælge mellem følgende tre seminarer:

  1. 20 spørgsmål til performance-professoren.
  2. Bliv klar til fremtiden med styrke, mod og indre drivkraft.
  3. Nå dit publikum via sociale medier.  

Læs mere om hvert enkelt seminar i fold-ud-menuen herunder:

20 spørgsmål til performance-professoren

Når performance coach Kristian Koch holder sine populære oplæg om, hvordan man som musiker kommer ud over scenekanten med sin sceneoptræden, efterspørger deltagerne altid mere spørgetid til “professoren”. Det tager vi konsekvensen af og laver et oplæg, der 100 % tager udgangspunkt i jeres spørgsmål. 

Mød op med alle jeres spørgsmål til Kristian, og så vil han besvare så mange, han kan nå, på halvanden times tid. Intet spørgsmål er for dumt eller for klogt. Du kan spørge ind til alt lige fra sætliste, opstilling og hvad de bedste performere gør i Danmark (for dem har Kristian hjulpet) til nervøsitet, troværdighed – og om man skal spille en rolle eller “bare være sig selv”.

Har du ingen spørgsmål, men bare vil høre alle Kristian Kochs håndgribelige råd, er du selvfølgelig mere end velkommen. Det vil også være muligt at købe Kristians bog til en særlig pris til dette oplæg.

Om Kristian Koch

Kristian Koch er Danmarks mest benyttede foredragsholder og coach, som hjælper Danmarks største musikere til at komme ud over scenekanten. Kristian Koch hjælper b.la. The Minds of 99, Benal, DJ Martin Jensen, Phlake, Jada, Hanne Boel, Karrierekanonen, de største pladeselskaber, bookingbureauer og managements. Kristian Kochs coachingmetode (COS Method) er udviklet 100 % til musikere og bygger på teoretisk viden samt praktisk erfaringer fra musik- og skuespilverdenen. Kristian har coachet og holdt foredrag om emnet siden 2004.

www.kristiankoch.dk

Bliv klar til fremtiden med styrke, mod og indre drivkraft

Verden åbner op igen, men vil for altid være forandret. Både verden omkring dig, og dit eget indre landskab. Er du klar?

Dette seminar med Cecilia Krill har fokus på personligt lederskab og handlekraft post-corona. Ikke lederskab forstået som management og business-tænkning, men lederskab forstået som evnen til at tage kloge, langsigtede beslutninger fra hjertet – og få gode ting til at ske i dit liv. Noget, der bliver styrket, når du har mentalt overskud, ro og nærende relationer.

Vi ser blandt andet på:

  • Hvorfor frygt, mod og styrker spiller ind på din evne til at handle og gøre dine idéer til virkelighed
  • Hvordan du kan booste din egen drivkraft og lære at slippe håndbremsen
  • Hvordan du kan spille en aktiv rolle i at skabe nærende fællesskaber omkring dig

Kom og bliv styrket i din tro på fremtiden, når vi sammen roder i gløderne og undersøger, hvad der er gået tabt, og hvilke nye muligheder og tendenser, der dukker op af asken.

Om Cecilia Krill

Cecilia Krill er hovedkraften bag DJBFA’s Akademi For Drivkraft, der begynder til efteråret 2021. Hun er selvstændig konsulent, fagbogsforfatter og rådgiver med speciale i kunstnerisk entreprenørskab, projektledelse, idéudvikling, forretningsudvikling, personligt lederskab og iværksætteri. Hun har en baggrund som musiker og komponist og har bl.a. været uddannelsesudvikler og undervist i entreprenørskab og projektledelse for Syddansk Musikkonservatorium.

www.ceciliakrill.dk

Nå dit publikum via sociale medier  

Sociale medier er i dag et vigtigt værktøj, hvis man vil nå længere ud med sin kunst og sine produkter. 

Kunst og identitet hænger sammen for mange kunstnere og det kan for mange føles overfladisk og måske for ”sælgeragtigt” at offentliggøre indhold om sig selv, som om det var en vare. Men sådan behøver det ikke være. Det er vigtigt at have sig selv med hele vejen, så arbejdet med at nå ud til netop dit publikum bliver både givende og sjovt.

Ulla Pihl, der til daglig også er sanger og komponist under navnet HunBjørn har gennem en årrække undervist bl.a.i So Me markedsføring. Hun er særligt interesseret i balancen mellem at markedsføre sig selv og sine produkter, samtidig med at man ikke mister sig selv undervejs. Hvilket indhold kan man som artist skabe, der gør at folk har lyst til at følge med på sociale medier og hvordan skal man interagere med sit publikum?

På mødet får du konkrete værktøjer til at planlægge og skabe indhold på en kreativ måde, som er unik for dig, samtidig med at du vedligeholder og gror din fanbase.   

Om Ulla Pihl

Sanger og komponist uddannet fra Rytmisk Musikkonservatorium. Skriver, producerer og udgiver indiepopsange under navnet HunBjørn. Udover at være skabende musiker underviser hun i sangskrivning, musikproduktion, sceneperformance, sang og SoMe markedsføring. Frem til 2015 ledte hun bandet Lima Lima, der har tre anmelderroste albums. Ulla Pihl har desuden skrevet musik til teaterkoncerter, film og div. crossover ensembler.

www.hunbjorn.dk

Se også Seminar & Bar: Facebook-begivenhed

Arrangementet er gratis at deltage i og åbent for alle interesserede musikskabere. Du skal bare tilmelde dig via linket nedenfor.

NB: Man skal have gyldigt coronapas for at deltage i Seminar & Bar.

Kommer du langvejs fra, kan du i mange tilfælde få dækket dine transportudgifter ved valg af billigste transportmiddel. Læs mere om det her.

TILMELD DIG