Søg refugieophold inden 1. april

Vil du på en uges arbejdsophold i en af Autors refugieboliger? Så send din ansøgning nu. Du kan komme til New York, Brasilien, Berlin, Lofoten, Samsø, Langeland eller Nordjylland. Frist: 1. april kl. 13.

Vil du have en uge til at samle ny musikalsk inspiration eller arbejde uforstyrret på musikken i 2. halvår af 2023, så ansøg nu. Ugerne i juli-december 2023 fordeles efter ansøgningsfristen 1. april 2023 kl. 13.

Du kan tage af sted alene, sammen med en samarbejdspartner – måske endda hele dit band, hvis refugiet har plads. Bare du som Koda- eller Autor-medlem ansøger.

For alle Kodas medlemmer

Via Koda Kultur tilbydes arbejdsophold i refugielejlighed i pulserende New York, i smuk natur i fyrtårnet i Skrova på Lofoten i Nordnorge, samt i Lille Skiveren, det store hus i Nordjylland.

Disse refugieophold koster 1.000 kr. i egenbetaling. Ugerne fordeles ud fra dine ugeønsker og din ansøgning, som et udvalg nedsat af Autors bestyrelse kigger på.

Kun for Autors medlemmer

Refugiet på Samsø – Havnefogedgården i Mårup Havn – er udelukkende for Autors medlemmer. Det samme gælder Autors lejlighed i Berlin, der indeholder mini hjemmestudie og altan. Vi tilbyder også Autors medlemmer uger i Musikanterhuset på Langeland. Alle tre refugier koster 500 kr. i egenbetaling.

Som noget helt nyt fra 2023 tilbyder vi også udvalgte perioder i nyt medlemsrefugie i Rio de Janeiro i Brasilien. Her tilbydes perioder a 10 dage for 1.000 kr.

Du skal ønske tre foretrukne uger, men kan du bruge flere perioder, er du velkommen til at skrive det i din ansøgning og dermed øge dine chancer for at få en uge.

LÆS MERE OM REFUGIER OG ANSØG