Sparringsnetværk for professionelle soloartister

Netværket GrownUp Gold præsenterer mandag den 24. juni en workshop for dig, som er soloartist og gerne vil have et professionelt netværk at sparre med.

Stine Liebnman. PR-foto

På workshoppen arbejder vi med de udfordringer, du kan stå overfor, når du er alene på pinden og skal have mange forskellige hatte på. Derudover vil der være forskellige øvelser, metodeteknik og sparring i grupper på egne projekter.

Der vil også være mulighed og hjælp til facilitering og strukturering af fremtidige professionelle sparringsgrupper.

Et sparringsnetværk med andre ligesindede kan give dig ny inspiration og være med til at motivere og fastholde dine kunstneriske forretningsprocesser, så du kan nå dine ønskede mål, så din musikforretning kan blomstre.

Samtidig får du et professionelt fællesskab, som giver dig vigtig og ny viden, mod og opbakning med på vejen.

Workshoppen foregår mandag den 24. juni 2024 hos Autor i Kodahuset i København og varer fra kl. 9.30-14.00 inkl. frokostpause. Kommer du langvejs fra, fx Fyn eller Jylland, kan du få dine transportomkostninger refunderet.

Eventet er gratis, men kræver medlemskab af Koda. Da der er begrænsede pladser skal du tilmelde dig via linket nederst på siden.

om grownup gold

GrownUp Gold er et netværk med fokus på at skabe en større aldersdiversitet i musikbranchen og på at kunne leve et langt bæredygtigt liv som musiker, sangskriver og artist.

GrownUp Gold afholder i samarbejde med Autor og Koda forskellige karrierefremmende netværksmøder for musikere, og er med i musikpolitiske debatter både som arrangør og paneldeltager. Netværket er stiftet og drevet af Stine Liebman, som også vil facilitere denne workshop.

om stine liebman

Stine Liebman er uddannet rytmisk musiker fra SDMK i 2014 og har yderligere en efteruddannelse som coach og mentaltræner.

Udover at være musikalsk iværksætter har Stine undervist på musikskole i 15 år og MGK i 6 år. Som udøvende musiker fungerer Stine både som studie- og livemusiker og udgiver også musik i eget navn. De sidste par år har Stine coachet og mentaltrænet mange musikere og faciliteret forskellige netværksmøder og projekter, samt afholdt kurser, workshops og mentaltræningsforløb primært for musikere, virksomheder og iværksættere.

tilmeld dig
Koda Kultur 2021-logoet for støttepuljer.