Næste udgave af vores færøske netværk er 3. december på Perlan i Thorshavn med Teitur som gæst og Greta Svabo Bech som vært.

Oyggjatónastovan kan nogenlunde oversættes til ”ø-lyd-stuen”. Det er også navnet på det nye, færøske netværk, hvor stuen fyldes med masser af lyd og fællesskab til første arrangement i Thorshavn 10. september 2020.

Netværket er for sangskrivere og komponister på Færøerne.
DJBFA’s forskellige netværk giver en mulighed for at møde kollegaer fra musikbranchen, få inspiration og lære mere om f.eks. produktion, tilgang til sangskrivning og meget mere. Oyggjatónastovan er ligeledes et rum, hvor færøske sangskrivere og komponister mødes og kan dele deres passion og få inspiration.

Det er gratis at deltage, og der bliver serveret forfriskninger til arrangementet.

Tid: Torsdag 3. december 2020 kl. 19-21
Sted: Perlan, Thorshavn
Tilmelding: skriv til oyggjatonastovan@gmail.com

Færøske sangskrivere og komponister kan blive medlemmer af DJBFA for 500 kr. om året.

Om Teitur

Teitur er komponist, sangskriver og producer. Han udgav sit debutalbum i 2003, og siden da er det blevet til hele ni soloplader og en række EP’er. Derudover har han produceret og skrevet for en lang række kunstnere, herunder Seal, Corinne Bailey Rae, Nico Muhly og Ane Brun.

Teitur har åbnet Orange Scene på Roskilde Festival, haft sine sange med i store filmproduktioner og vundet adskillige priser, også ved Danish Music Awards.

Om Greta Svabo Bech

Greta er en færøsk sanger, sangskriver og historiefortæller. Hun har boet i Portugal, Storbritannien og Singapore, før hun for syv år siden flyttede hjem til Færøerne.

Greta har arbejdet med Deadmau5, været på internationale hitlister og har været nomineret til en Grammy. Hun har arbejdet med det italiensk electropunk-band The Bloody Beetroots, haft musik med i Netflix-serien Teen Wolf og arbejdet med den italienske komponist Ludovico Einaudi – for bare at nævne nogle af hendes bedrifter.

Se alle DJBFA’s netværk