Det er Autor

Foreningens navn er Autor / Komponister og Sangskrivere (Autor / Danish Composers and Songwriters). Før hed vi DJBFA / Komponister og Sangskrivere. DJBFA stod for Danske Jazz, Beat og Folk Autorer. Pr. 1. januar 2022 har foreningen skiftet navn til Autor.

Autor er den største forening for komponister, sangskrivere, tekstforfattere og producere. Fra elektronisk musik til jazz, fra filmmusik til dødsmetal, fra rock til folkemusikkens rødder. Autors hovedformål er at sikre de bedste betingelser for, at der skabes ny og spændende musik.

Vi vil være en kompetent sparringspartner, som kan løfte og videreudvikle dig – både fagligt, økonomisk og menneskeligt.

Autor tilbyder blandt andet arbejdslegater, camps, netværk, personlig coaching, juridisk og økonomisk rådgivning, forsikringsordning, rabatter og meget mere.

Foreningen støtter en lang række initiativer og kulturprojekter, der medvirker til at synliggøre og fremme musikkens betydning. Autor er repræsenteret i kulturens mange organer og er i løbende dialog med politikere og branche både i Danmark, Norden, EU og på verdensplan.

Klik her for at søge om at blive medlem af Autor. Foreningen ledes af en bestyrelse valgt blandt foreningens medlemmer og blev stiftet i 1973.