Clarissa Connelly

… er komponist og sanger, der kombinerer eksperimenterende elektronisk musik med drømmepop.

Clarissa Connelly er født i Skotland, hvorfra hun kom til Aarhus og senere København, hvor hun er blevet bachelor i komposition ved Rytmisk Musikkonservatorium.

Hendes kompositioner er en slags eksperimenterende, drømmende pop med keltiske undertoner. Hun eksperimenterer med sin brug af stemmen, hvilket får det drømmende element til at blive skiftevis foruroligende og beroligende.

Det keltiske element er i øvrigt ikke noget tilfælde, da hendes far har både skotske og irske aner.

Clarissa har senest udgivet albummet Tech Duinn på pladeselskabet Brystet i 2018. Samme år spillede hun på bl.a. Roskilde Festival.

16. oktober udkommer hendes nye album The Voyager, og det bliver ikke nogen almindelig albumudgivelse: Den hænger nemlig sammen med en app, som Clarissa Connelly har udviklet.

Appen hedder Vandringen og forbinder fortidens kulturskatte med nutidig kunst og musik. I alt 20 kunstnere har bidraget til appen, og de har hver fortolket et selvvalgt område med musik, poesi, maleri og meget mere. Det lyder måske forvirrende, men appen udkommer heldigvis allerede 27. september, hvor du selv kan prøve den.

Play
Clarissa Connelly – De Novo