Søren Michelsen

…drømmer om at skrive de sange, som vi alle synger med på om 20 år. Det fortæller han om på den lige dele humoristiske og relaterbare single “Superstar”.

Sanger og sangskriver Søren Michelsen er en af de 88 nye medlemmer, der indtil videre er blevet en del af Autor i 2023. Velkommen til! Søren skaber dansksprogede sange, der trækker tydelige tråde til 00’ernes pop-produktioner. Teksterne omfavner både den bittersøde superstar-drøm og ømme ord om at stå på sidelinjen, mens ens venner bliver forelskede i hinanden, og man føler sig udenfor.

“Jeg brænder for at skrive de sange i dag, som vi alle synger med på om 20 år,” fortæller Søren Michelsen. Men solodrømmene er ikke det eneste, der driver Søren. Han er også en del kvintetten Søn, som har etableret sig som en oprørsk anmelderdarling i den danske musikbranche. I sommeren 2023 dimitterede Søren fra Rytmisk Musikkonservatorium, hvorfra han kastede sig ud i soloprojektet og undersøgte sin egen lyd.

Fremtiden skal bruges på at finde sig til rette i musikbranchen med soloprojektet, men den byder også på flere udgivelser fra Søren. Og så skal han på danmarksturné med både Søn og Angående Mig i 2024.

Se den gennemførte “Superstar”-musikvideo nederst på siden eller lyt til “Allerbedste venner”

Du kan holde øje med Søren Michelsens musikalske projekt på hans Instagram.

Søren Michelsen: “Superstar” (2023)