Tine Vingaard

…er en af DJBFA’s nye, yngste medlemmer. Hun har vundet nordjyske Band Battle, og hun fortsætter snart karrieren i Tyskland med campen DIY Berlin.

Sanger, guitarist og sangskriver Tine Vingaard er en af DJBFA’s nye medlemmer under 25 år. Tine er nyuddannet fra Det Jyske Musikkonservatorium, men allerede som 15-årig sange til den tyske biograffilm Einer wie Bruno.

Under artistnavnet Vingard har Tine fundet sin egen lyd med en personlig americanapop. I 2021 har hun udsendt seks singler, og hun og hendes band har netop vundet Band Battle som Årets Nordjyske Band.

Tine planlægger at flytte til Berlin, så det er helt oplagt, at hun er blevet udvalgt til campen DIY Berlin, hvor der er mulighed for at dyppe tæerne i det tyske musikbranche. Om sin deltagelse siger Tine:

“Jeg er helt vildt beæret over at være udvalgt til denne camp! Jeg håber på at få en endnu større forståelse for den tyske musikscene og ikke mindst branche. Derfor glæder jeg mig til at møde en masse nye mennesker, som forhåbentlig vil blive et stærkt netværk for mig, når jeg sidst på året flytter mit artistvirke til Berlin.”

Vingaards nye single hedder “Don’t Want to Get Stuck Here”, og den handler netop om om at krydse grænsen og træde ud i det ukendte. 

Se mere på Tine Vingaards hjemmeside eller officielle Facebook-side.

Vingard: “Don’t Want to Get Stuck Here” (2021).