Steen Jørgensen

…har dette forår rejst landet tyndt med sit helt nyt projekt, duoen Jørgensen/Botes sammen med Marina Botes. Den 24. maj står de på scenen på Hotel Cecil, og 10. juni rammer de Heartland Festival.

Sanger, sangskriver og ikonisk frontmand i Sort Sol – og lige så ikonisk solist – Steen Jørgensen har her i 2023 udgivet et album med et helt nyt musikalsk projekt. Nemlig en samling dansksprogede sange, som er lyden af et excentrisk møde omkring klaveret, med sin hustru, pianist Marina Botes, som har en baggrund i klassisk og kirkemusik i Sydafrika.

Jørgensen/Botes’ fælles musikalske univers er både er personligt, melodisk og gådefuldt, og Steens musikalske fortid trækkes ind. Albummet er centreret om Marina Botes’ klaver og Steen Jørgensens genkendelige rå vokal.

Duoen har været på en omfattende danmarksturné i februar/marts 2023, som nu fortsætter ind i sommeren med ekstrakoncert på Hotel Cecil i københavn 24. maj og på Heartland Festival på Fyn den 10. juni.

Koncerterne byder på især nye nye sange fra Jørgensen/Botes samt sange fra Steen Jørgensens imponerende karriere i Sort Sol og som solist.

Hold øje med Steen Jørgensen på Facebook.

Jørgensen/Botes: “Maskemand” (2023)