Isabella Dayyani

…eller bare Dayyani er ude med sin tredje EP, Pretty in Defense. Og så er den 24-årige sangskriver og sanger klar til at indtage SPOT Festival 6. maj.

Bag navnet Dayyani finder man den 24-årige sangskriver og sanger Isabella Dayyani fra Aarhus. Hun er lige nu aktuel som en del af SPOT Festivals program, hvor hun spiller lørdag den 6. maj.

Dayyanis tredje EP, Pretty in Defense, udkom i februar 2023 på Yachtvej / Sony Music Danmark. Den er tredje i rækken efter EP’erne All the Things I’m Learning og …Still Learning, og der er flere “høj-energiske pop-smaskere”, som hun selv kalder det, om bord.

”På Dayyanis nyeste ep mødes hårdtslående og velproducerede popproduktioner i smuk forening med sangskriverkunsten,” lød det i Gaffas anmeldelse tidligere på året.

Om EP’en fortæller Isabella: “Pretty in Defense handler kort sagt om at klæde sig ud i panser, for at beskytte en man har kær. At bygge facader op for at skjule sine sårbarheder og være stærk for dem man elskers skyld.”

Indtil videre har den unge popstjerne in spe spillet på bl.a. Roskilde Festivals Countdown-scene, Reeperbahn Festival, på Hotel Cecil og Radar. Nu er hun klar til SPOT Festival 2023, og måske flere festivalkoncerter til sommer…

Isabella er dog også travl med at skrive sange til sit kommende debutalbum.

Følg Dayyani på Instagram eller Facebook.