Blog klogere på library music, når vi taler om mulighederne inden for komposition af “mood music” med Fredrik Hult fra Firefly Entertainment online mandag den 14. marts kl. 15.00. Talken sendes live på Autors Facebook.

Svenske Fredrik Hult er selv sangskriver med – blandt meget andet – 30 nummer 1-hits i Japan. Den 14. marts taler Fredrik Thomander med ham i en Autor Talk i forbindelse med Hults arbejde med library music. Fredrik Hult er medstifter af det uafhængige label Firefly Entertainment, der er blevet en af de største selskaber inden for library music.

Library music eller production music, som det også kaldes, er musik skrevet til forskellige stemninger, ofte uden vokaler. Peaceful Piano, Deep Meditation, Lo-Fi Beats og Coffehouse Acoustics er alt sammen eksempler på libray music-playlister med mange følgere.

Inden for den gren af Firefly, der hedder Firefly Wellness Music, skaber en række komponister musik, der skal hjælpe lytteren med eksempelvis at slappe af, meditere, lave yoga, arbejde og sove bedre. De har et voksende bagkatalog med over 7000 numre og på nuværende tidspunkt over fem milliarder streams på verdensplan.

Se mere om Firefly Entertainment.

Hvad: Autor Talk om library music med Fredrik Hult.
Hvornår: Mandag den 14. marts 2022 kl. 15.00 – ca. 15.45 (NB. Rykket fra kl. 11)
Hvor: Zoom. Mødelink mailes til de tilmeldte. Talken sendes også live på Autors Facebook.

Autor Talks foregår på engelsk. Du kan stille spørgsmål undervejs.

Talken er gratis og for alle interesserede medlemmer af Koda. Tilmeld dig via linket nederst på siden, så får du tilsendt mødelink på dagen.

om autor talks

Autor Talks er et samarbejde mellem Autor og produceren Fredrik Thomander, hvor vi sammen præsenterer fem live talks, som sendes online i starten af 2022. Her taler Thomander med en række forskellige komponister, der skaber musik til film, computerspil, internationale artister, library music og meget mere. Samtalerne foregår på engelsk.

Fredrik Thomander er en svensk sangskriver og producer, der har haft adskillige hits over hele verden de sidste to årtier. Han ejer det store indspilningsstudie Palma Music Studios i Palma de Mallorca.

De første Autor Talks har handlet om Gaming music med Tobias Gustavsson, at være sangskriver for stjernerne med Carl Falk: Læs mere og gense dem her.

TILMELD DIG HER