Autors Morgensession med Angående Mig

Angående Mig (Laura Lilholt) fortæller om sin foreløbige karrierevej, tekster og sangskrivning på bl.a. albummet Manden i mig til Morgensession onsdag den 15. maj kl. 9.

Vi fortsætter rækken af spændende oplæg for de morgenfriske onsdag den 15. maj 2024 kl. 9.00-10.30 i København med en af Danmarks mest modige tekstforfattere Laura Lilholt, også kendt som Angående Mig.

Laura Lilholt blev ved sin debut udnævnt til ”den mest intense nye danske pop-stemme”, og med projektet Angående Mig har hun placeret sig tungt på både P3 og landets vigtigste festivaler og spillesteder. Sange som “Sommerfugl”, “Jeg elsker alt hvad du hader ved mig” og “Vrede kvinder” udfordrer hun samfundets skønhedsidealer, kønsroller og de tilhørende iscenesættelser, vi alle indgår i.

Teksterne placerer sig i et perfekt afbalanceret spænd mellem smuk poesi og ufiltrerede, konfronterende budskaber, hvilket har været med til at gøre Angående Mig til en særegen darling i både det kommercielle musikfelt og undergrunden.

Til denne Morgensession vil Laura Lilholt, med inddragelse af udvalgte musikeksempler, indvie de fremmødte i sin foreløbige karrierevej og sine processer og metoder til sangskrivning.

Se event på Facebook

om morgensession

Autors Morgensession er musikfaglige oplæg, hvor du kan få indblik i arbejdsmetoderne hos markante komponister, sangskrivere, producere og branchefolk. Uanset om du søger kreativ inspiration eller er nysgerrig på nye trends, er morgensessioner en god mulighed for at netværke med andre komponister og lære af nogle af de bedste i branchen.

Tidligere Morgensessions har haft besøg af Signe Svendsen, Mette Dahl Kristensen (Who Killed Bambi), Frederik Thaae, Pernille Rosendahl, Dodo Gad, Ganger og Rasmus Stolberg (Efterklang).

Denne Morgensession foregår onsdag den 15. maj 2024 kl. 9-10.30 på Lautrupsgade 9, 2100 København Ø.

Det er gratis at deltage for alle Koda-medlemmer, bare tilmeld dig på forhånd. 

Arrangementet bliver til via Autors midler fra Koda Kultur.

tilmeld dig
Koda Kultur 2021-logoet for støttepuljer.