Autors Morgensession: Frederik Thaae

Autor fortsætter rækken af spændende oplæg for de morgenfriske: Torsdag den 10. august 2023 kl. 9-10.30 med producer og sangskriver Frederik Thaae.

Frederik Thaae er et musikalsk bastardbarn, der bl.a. under navnet A Kid Hereafter udgav musik, der blandede et væld af genrer. Senere er han blevet en etableret producer for bl.a. he Minds of 99, Peter Sommer, Jada, Artigeardit, Saveus, Folkeklubben og mange flere. Han har dog beholdt den fordomsfri tilgang til musikken, hvilket hans brede portefølje af artister kan vidne om.

Frederik Thaae vil fortælle om sit arbejde som producer og sangskriver – om tilgangen til musik og kreativitet, om at være producer og kreativ fødselshjælper og om samarbejdet med nogle af Danmarks største artister fra både rocken, poppen og hiphoppen. Frederik vil også spille en række eksempler fra nogle af de projekter, han har gang i.  

Se Facebook-begivenhed.

 Om Autors Morgensession

Autors Morgensession er musikfaglige oplæg, hvor du kan få indblik i arbejdsmetoderne hos markante komponister, sangskrivere, producere og branchefolk. Uanset om du søger kreativ inspiration eller er nysgerrig på nye trends, er morgensessioner en god mulighed for at netværke med andre komponister og lære af nogle af de bedste i branchen.

Denne Morgensession foregår torsdag den 10. august kl. 9-10.30 på Lautrupsgade 9, 2100 Kbh Ø.

Det er gratis at deltage for alle Koda-medlemmer, bare tilmeld dig på forhånd.

Arrangementet bliver til via Autors midler fra Koda Kultur.

tilmeld dig