Vær med i en af de mest ambitiøse writing camps i København i efteråret, hvor målet er at skrive nye hits/sange til artisten og sangskriveren Clara. Ansøg senest 3. juni.

Et nyt samarbejde mellem DJBFA og RMC (Rytmisk Musikkonservatorium) bringer studerende og mere erfarne sangskrivere sammen om at skrive til en konkret artist. Artisten her i første camp er Clara, som er signet hos Sony Records og skal i gang med at lave nyt materiale til sit næste album. 

Der skal findes i alt 12 sangskrivere. Sangskriverne fordeles i fire grupper med mulighed for rotationer undervejs i de fem dage, campen varer.

Clara, der er en ekstrem dygtig sangskriver og har skrevet flere af sine hits selv – bl.a. “Crazy” og “What They Say”, er med på campen alle dage og klar til gå ind i grupperne og skrive med, prøve ting af og eventuelt synge demoer. Al musik, der bliver skrevet på campen, vil være i lige split mellem dem, der er i lokalet. Når en artist og sangskriver medvirker i en camp, så stiger chancerne for afsætningen af sangene og skærper samtidig fokus hos alle.

A-opholdet finder sted på Rytmisk Musikkonservatorium i København. Foto: Martin Rosenauer.
Foto: Martin Rosenauer.

Campen ledes af Peter Biker, der har mange års erfaring med international sangskrivning og undervisning på sangskriverlinjen på RMC. Peter Biker sammensætter grupperne og coacher under hele forløbet:

”Jeg glæder mig til at prøve det her af – og ikke mindst for, at et stortalent som Clara har lyst til at være med. Min ambition er at skabe nogle spændende konstellationer, som kan skrive gode sange, som Clara og Sony vil udgive og hvem ved – bliver til hits.”

”Jeg håber, at mange vil have lyst til at være med, og jeg vil opfordre alle til at søge. Der er jo kun begrænsede antal pladser, så et hint er, at man skal forstå Claras univers og tidens musik, men også meget gerne tænke nyt og visionært. Vigtigst er, at man har et tårnhøjt ambitionsniveau og er villig til at dedikere ugen til at skrive,” siger Peter Biker.

Fakta om DJBFA/RMC Writing Camp: Clara

Opholdet afholdes mandag den 9. til fredag den 13. september 2019. Det foregår på Rytmisk Musikkonservatorium (RMC) i København.

I ugens løb er der indlagt fælles middage, og deltagere, der ikke bor i Københavnsområdet i forvejen, indlogeres på et centralt hotel i byen.

Er du medlem af DJBFA og/eller af Koda, kan du søge om at komme med på arbejdsopholdet.

Vi opfordrer både toplinere (melodi/tekst) og folk med producerkompetencer (tracks) til at søge. Kommer du med, får du – ud over muligheden for at skrive med Clara – udvidet dit netværk af sangskrivere og nogle inspirerende dage.

Du får besked, om du er kommet med medio juni, hvor du vil modtage en faktura på din egenbetaling. Hvis du ikke har betalt de 1.000 kr. inden den angivne betalingsdato, vil opholdet med det samme tilfalde en anden ansøger.

Sådan søger du

Der ansøges via DJBFA’s ansøgningssystem. Anvend Google Chrome (eller Firefox) som browser. Opret en bruger, log ind og vælg “A-ophold”. Du bliver bedt om at begrunde, hvorfor du skal med på A-opholdet samt at uploade eller linke til tre af dine sange. Vedhæft følgende filer i pdf-format: Beskrivelse af dine lydfiler og en minibiografi. Du kan også vedhæfte sangtekster og pressefoto.

Alle tekstfiler skal uploades som pdf, og lydfilerne skal uploades som mp3 (eller m4a). Der må ikke være specialtegn (fx %5.&?!’) i filernes titler, og musikfilerne må ikke være for store (fx over 10 MB) – så vil du højst sandsynligt få problemer med at uploade.

Det anbefales at lave sin ansøgning i god tid inden ansøgningsfristen, så der er tid til at få teknisk bistand fra sekretariatet, hvis nødvendigt.

Ansøgningsfrist: Mandag den 3. juni 2019 kl. 23.59.

SØG HER. (Opholdet er ikke længere aktuelt)

Har du yderligere spørgsmål, er du velkommen til at skrive til A-opholdets projektleder Peter Biker på peter.themelody@gmail.com.