Drivkraft forår 2024 med Autor og She Can Play

Drivkraft – kursus i personligt lederskab og empowerment – er klar med en ny udgave i det tidlige forår 2024 præsenteret af Autor og She Can Play med støtte fra Tuborgfondet. Frist: 8. februar.

Autor og She Can Play er gået sammen om et kursus for kvinder, kønsminoriteter og non-binære under 30 år. Første kursusgang er den 20. februar 2024. Forløbet sigter imod at skabe netværk, og at klæde unge på til at skabe og opretholde en bæredygtig og langvarig karrierevej i musikbranchen.

Drivkraft er et onlinekursus med fokus på mental trivsel, motivation, succeskriterier og personligt lederskab. Derpå følger workshops om at træffe sunde og nødvendige beslutninger, forstå sit distributionslag og opbygge en forretning omkring sit kunstnerisk virke.

Vi trækker på begreber og inspiration fra iværksætteri oversat til musiker-sprog og -virkelighed, og ser på gode redskaber til projektledelse og målsætning. Kurset slutter med en livedag den 21. marts, hvor vi samler trådene, styrker fællesskabsfølelsen og netværket.

Kurset ledes af coach og forfatter Cecilia Krill.

praktisk

Kurset er for kvinder, kønsminoriteter og non-binære under 30 år, der allerede er i gang med en musikkarriere, men har brug for værktøjer til at komme endnu videre.

Drivkraft består af 5 online workshops a 2 timer + afsluttende heldagsworkshop i København med sparring, gruppearbejde, netværk og bobler. Kurset foregår på Zoom, og online sessions er tirsdage mellem kl. 16 og 18 på følgende datoer:

  • 20. februar kl. 16-18
  • 27. februar kl. 16-18
  • 5. marts kl. 16-18
  • 12. marts kl. 16-18
  • 19. marts kl. 16-18

Den 21. marts klokken 13.00 – 17.00: Live afslutning hos She Can Play i København.

Om kursusgangene

1 – Tag lederskabet:
Bliv kunstnerisk leder i dit eget virke, og forstå, hvad det vil sige at tage skeen i egen hånd og skab et bæredygtigt arbejdsliv i balance, som du vil elske at stå op til hver dag.

2 – Motivation og handlekraft:
Forstå din motivation, og det der får dig til at handle. At tage lederskab er også at kende sine egne styrker og vide, hvornår man skal række ud efter den rette hjælp.

3 – Få succes:
Lær at sætte dine succeskriterier knivskarpt. Kortlæg dit kunstneriske output og opbyg dit virke på dine egne præmisser, så du bliver synlig og tilgængelig for omverden på den rigtige måde. Dit distributionslag skal fungere, hvis du skal ud over rampen!

4 – Beslutningens Kraft:
Se dine muligheder og lær at sætte mål, du rent faktisk kan nå. Forstå, hvorfor du ikke kan planlægge, før du har truffet de rigtige valg, og lær at bruge Beslutningens Kraft. 

5 – Bliv struktureret, fokuseret og effektiv:
Vi åbner projektlederens værktøjskasse, så du kan lære at arbejde mere effektivt, fokuseret og struktureret, og lave god langsigtet planlægning.

6 – Afslutning hos She Can Play i København:
Fælles live workshop. Mød dine medkursister, og få gode råd, idéer og personlig sparring på din konkrete situation.

Ansøgningsfrist: 8. februar 2024.

Kurset er støttet af Tuborgfondet og er et samarbejde mellem Autor og She Can Play.

ansøg her