Netværket inviterer til arrangement med fokus på udgivelsesplaner med Trine Ulrich i København den 26. januar. Opdatering: Arrangementet afholdes online!

Opdatering: Arrangementet afholdes online pga. smittesituationen. Er du tilmeldt, får du link på mail! Du kan stadig nå at tilmelde dig.

Netværket GrownUp Gold har årets første møde onsdag den 26. januar kl. 19 i hos Autor / i Kodabygningen, hvor Trine Ulrich fra Account the Beat fortæller om udgivelsesplaner og hvad der sker, efter albummet er udgivet.

GrownUp Gold er et netværk for komponister, sangskrivere og musikere i alderen 35 år og op. Autor har et samarbejde med GrownUp Gold. Sammen sætter vi fokus på aldersdiversitet og -repræsentation i musikbranchen.

Til dette første netværksmøde i 2022 kommer Trine Ulrich – Account the Beat – og holder oplæg om udgivelsesplaner, og hvad der skal ske efter udgivelse.

Alt for mange fokuserer udelukkende på at få musikken udgivet og ved ikke helt, hvad der er at gøre efter udgivelsen.

Efter Trines oplæg og spørgsmål fra deltagerne er der helt almindelig hygge og networking.

Praktisk

Hvad: Netværkstalk med Trine Ulrich om udgivelsesplaner
Hvornår: Onsdag d. 26. januar 2022 kl. 19.
Hvor: Autor / Koda-huset, Lautrupsgade 9, 2100 København Ø. Arrangementet afholdes online. Er du tilmeldt, får du link på mail.
Pris: Gratis. Du skal bare være medlem af Koda.

Se Facebook-event.

GrownUp Gold er støttet af Koda Kultur.

om trine ulrich

Trine Ulrich er manager og iværksætter bosat i Aarhus. Udover hendes daglige arbejde som manager for både professionelle og upcoming danske navne, laver hun 1:1 sparring med kunstnere, workshops, talks og debatter som projektleder, underviser, fundraiser og moderator.

Hun har sammen med radiovært Carsten Holm skabt podcasten ”Kunsten at afmontere det svære” om mentalt helbred i musikbranchen, og har tidligere bl.a. arbejdet som booker, bestyrelsesmedlem, musikskribent, anmelder og regnskabsmedarbejder.

TILMELD DIG