Autor tilbyder et kursus i legatansøgning med Ann-Sofie Rokbøl fra Kulturlegat.dk. Første online workshop er den 23. marts. Senere er der personlig sparring i grupper.

Ann-Sofie Rokbøl.

Synes du, at legatsøgning er en af de mest besværlige dele af dit virke som musikskaber? Hvis du aldrig helt ved, hvad du skal skrive i din ansøgning, hvad du skal lægge vægt på, eller hvorfor du nu – igen – får afslag… Så er dette forløb til dig.

På dette nye kursus vil Ann-Sofie Rokbøl klæde dig på til at skrive velfungerende legatansøgninger til kultur- og musiklivets mange forskellige fonde.

Alle deltagere på kurset får desuden tre måneders gratis abonnement til www.kulturlegater.dk, et site hvor Ann-Sofie Rokbøl har samlet en række af de vigtigste fonde for kulturaktører.

Indledende workshop

På den indledende online workshop onsdag den 23. marts 2022 fra kl. 10-12 lærer du alt om “den gode ansøgning” og hvad fondene typisk kigger efter. Ikke mindst; hvad du helst skal undgå.

Du får en let “trin-for-trin”-metode til at opbygge din projektbeskrivelse og ikke mindst finde ind til dit unikke vinderargument. På workshoppen lærer du også det mest essentielle, du skal vide om budgetter og relevante bilag.  Kort opsummeret: Alle de vigtigste dos & don’ts ved legatsøgning.

Personlig sparring

Ugen efter workshoppen fordeles holdet ud i grupper a fem deltagere, der mødes på Zoom og får personlig feedback den 28. og 29. marts 2022. Begge dage kl. 10.00-12.00 og kl. 13.30-15.30. På denne måde kan du både få svar på konkrete spørgsmål til din ansøgning OG lære af dine musikerkollegers udfordringer.

Forløbet afrundes den 28. april til Autors Seminar & Bar i fundraisingens tegn. Her giver Ann-Sofie endnu et oplæg på en time, efterfulgt af en Q&A. Dette event er åbent for alle Autors medlemmer og andre musikskabere og derfor endnu en mulighed for at lære af andres projekter.

vigtige datoer

De centrale datoer i kursusforløbet er:

  • Onsdag den 23. marts 2022 kl. 10-12: Indledende online workshop.
  • Mandag den 28. og tirsdag den 29. marts: To timers online sparring-session enten den 28. og 29. marts, begge dage kl. 10.00-12.00 + 13.30-15.30. 
  • Torsdag den 28. april kl. 16.30: Seminar & Bar med oplæg med Ann-Sofie Rokbøl og fysisk møde med de andre deltagere.

om underviseren

Forløbet undervises af Ann-Sofie Rokbøl, ejer af Culture Crush og Kulturlegat.dk. Med sin baggrund som musiker, iværksætter og underviser kender Ann-Sofie alt til den frustration, der kan være forbundet med fundraising.

De seneste år har hun lært hundredvis af musikere og kunstnere at skrive skarpe ansøgninger, der skiller sig ud. Hun formidler sin viden i en uformel tone, hvor du som musiker er i centrum.

Alle interesserede Koda-medlemmer kan tilmelde sig. Kurset er gratis.

Tilmelding til kurset foregår efter først-til-mølle-princippet.

TILMELD DIG HER

Kurset bliver til med midler fra Koda Kultur.