Online oplæg: Forstå dine musikkontrakter

Online oplæg med Jakob Johansen: Sådan forstår du nemt alt i musikkontrakter. Onsdag den 8. maj kl. 10 inviterer vi til et letfordøjeligt webinar om musikkontrakter med udgangspunkt i det nye, gratis initiativ Fair Play Music Contracts.

Onsdag den 8. maj 2024 kl. 10 inviterer vi til et online oplæg, hvor Jakob Johansen vil gøre det nemmere for musikere og branchefolk at forstå og håndtere deres juridiske rettigheder. Denne session vil fokusere på, hvordan man gør musikkontrakter nemmere at forstå, så alle i musikbranchen kan sikre deres rettigheder.

Jakob Johansen, der selv er musiker og ekspert inden for musikjura, vil dele sin viden om, hvordan man kan undgå faldgruber i kontrakter og forbedre retssikkerheden i musikbranchen. Han vil give praktiske tips til, hvordan man navigerer i de juridiske aftaler, der ofte kan virke uoverskuelige og komplicerede. Jakob Johansen er grundlægger af det nystartede og gratis initiativ Fair Play Music Contracts, der ved at kombinere jura og pædagogik tilbyder professionelle musikkontrakter, der er nemme at forstå og hurtige at lave.

Denne session er ideel for alle, der ønsker at få en dybere forståelse af juraen i musikbranchen og lærer, hvordan man kan beskytte sine rettigheder på en forståelig og enkel måde. Sessionen vil finde sted online, så du kan deltage, uanset hvor du er.

om jakob johansen

Jakob Johansen er en erfaren figur i musikbranchen med en unik kombination af roller som både jurist og musiker. Jakob har arbejdet hos Warner Music Denmark og grundlagde i 2018 Musikkens Juridiske Rådgivning, der tilbyder overkommelig juridisk bistand til musikbranchen.

Han har her i marts 2024 lanceret startuppen Fair Play Music Contracts, der gør det nemt, hurtigt og billigt for alle i musikbranchen at udarbejde kontrakter. På det musikalske plan er Jakob uddannet fra Rytmisk Musikkonservatorium i København og har over 30 års erfaring som basunist. Denne kombination af praktisk musikerfaring og juridisk ekspertise giver Jakob en dyb indsigt i både de kunstneriske og forretningsmæssige sider af musikbranchen.

praktisk

Hvad: Webinar: Forstå dine musikkontrakter
Hvornår: Onsdag den 8. maj 2024 kl. 10.00-10.30 

Tilmelding: Gratis for alle Koda-medlemmer, kræver tilmelding.

Når du er tilmeldt vil du ikke få en mailbekræftelse med det samme, men op til webinaret vil du få tilsendt et link.

tilmelding

Arrangementet bliver til med Autors midler fra Koda Kultur.

Koda Kultur 2021-logoet for støttepuljer.