Osgoods Netværk med Michael Blake

Kresten Osgood rykker til Svendborg og inviterer til en talk om musikskabelse med den canadiske saxofonist og komponist Michael Blake fredag den 19. april kl. 20.

Fredag den 19. april fortsætter Kresten Osgood sin succesfulde serie af Netværkstalks for Autor. Denne gang rykker netværket til Svendborg og spillestedet Harders, hvor Osgood møder den New York-baserede canadiske saxofonist og komponist Michael Blake. 

Michael Blake har været aktiv på New York-scenen siden slutningen af 80´erne og har været fast medlem af legendariske Lounge Lizards med John Lurie og og arbejdet med bl.a. Tricky og Charlie Hunter Trio. Blake har spillet med alt og alle på New York-jazzscenen, fra Ben Allison og Jeff Ballard over Tony Scherr og Kendt Wollesen til Calvin Weston og Steven Bernstein. 

Blake har desuden udgivet en lang række anmelderroste album i eget navn, senest Dance of the Mystic Bliss, som har været Album of the Month i The Guardian. I det sidste år har han også medvirket på lydsporet til John Luries populære HBO-serie Painting with John.

Arrangementet starter kl. 20. Kl. 21 er der desuden koncert med Blake i duosamspil med Kresten Osgood.

Praktisk

Hvad: Osgoods Netværk med Michael Blake
Hvor: Harders, Møllergade 36, 5700 Svendborg
Hvornår: Fredag den 19. april 2024 kl. 20 –21

Arrangementet bliver til via Autors midler fra Koda Kultur. Deltagelse er gratis for medlemmer af Koda, men kræver tilmelding.

tilmeld dig