Osgoods Netværk med Nana Pi Aabo-Kim

Saxofonist, dirigent og komponist Nana Pi Aabo-Kim er aftenens gæst hos Kresten Osgood tirsdag den 13. december i København V.

Tirsdag den 13. december 2022 fortsætter Kresten Osgood sin succesfulde serie af netværkstalks for Autor. Denne gang med Nana Pi Aabo-Kim. 

Nana Pi Aabo-Kim er en københavnsk saxofonist, komponist og dirigent, der hovedsageligt arbejder inden for den eksperimenterende jazzscene. Hun har udviklet sit eget unikke ordforråd på saxofonen ved hjælp af objekter og udvidede teknikker. Udover at spille saxofon er hun kendt for at dirigere improvisation med sit musiktegnsprog “Extemporize”, som hun modtog P8 Jazz Award Årets Ildsjæl for i 2020.  

Hendes seneste udgivelse med Tactical Maybe (Barefoot Records, 2022) har fået anmeldelser som “Hvis nogen undrer sig over, hvad spændende freejazz i 2022 er, så skal du bare åbne ørerne og dine andre sanser for Tactical Maybe – de har helt sikkert serveret noget, der kunne være svaret på netop det spørgsmål.” – Tor Hammerø. I 2021 blev hendes kvintet Nezelhorns nomineret til Årets Jazzudgivelse ved DMA Jazz for deres udgivelse Sentiment (Barefoot Records, 2021).

Nana Pi har også gjort et stort organisatorisk arbejde på den danske musikscene og arrangerer koncertserier og er en central person i PRiMi’s organisation, ligeledes er hun medlem af musikerkollektivet Barefoot Records. Mød op til en spændende samtale med denne unikke musiker og musikskaber om hendes kunst, hendes arbejde og hendes netværk. Det foregår på Klub Primi på H15 den 13. december kl 19.30.

Se Klub Primis event / More information in English: Facebook-event.

Praktisk

Arrangementet er en del af Autors netværkstalks med Kresten Osgood. Et samarbejde, hvor Osgood taler med kunstnere fra sit enorme netværk til inspirerende eftermiddage og aftener, der gør deltagerne klogere på musikken.

Arrangementet er gratis for alle medlemmer af Koda.

Hvornår: Tirsdag den 13. december 2022 kl. 19.30.
Hvor: Klub Primi, Halmtorvet 15, København.
Tilmelding: Tilmeld dig ved at sende en mail til Kresten Osgood på osgood@funky.dk.

Arrangementet bliver til med midler fra Koda Kultur.