Sommertilbud til Autor-medlemmer: Nye pressefotos for 1.000 kr.

Få professionelle pressefotos til en eksklusiv pris som medlem af Autor! Vi præsenterer et begrænset sommertilbud i samarbejde med fotografen Mads Fisker.

Forlænget til 1. september! Tilmeld dig senest 1. september og få pressefotopakken til 1.000 kr.

NB. Aftaler om fotografering i københavnsområdet kan laves løbende. Derudover er Mads hhv. Odense og Aarhus og har ledige tider på følgende datoer:

  • Odense: Fredag den 18. august. Tider fra kl. 14 og frem.
  • Aarhus: Torsdag den 24. august. Tider fra 12 til ca. kl. 18.  

Hen over sommeren vil der ud over de normale portræt- og pressemateriale-sessions, også være mulighed for at booke Mads til at lave reportager fra koncerter og studiesessions. Gode koncert- og studiebilleder kan, ligesom godt pressemateriale, være medvirkende til at øge mulighederne for omtale hos pressen og bookings på spillesteder rundt omkring i landet.

Et godt pressefoto kan afgøre, om din udgivelse eller koncert bliver omtalt i medierne. Mange musikere undervurderer værdien af at have godt og originalt billedmateriale. Men da både blogs, sociale medier, aviser og magasiner er primært visuelt orienterede, kan et godt pressefoto bane vejen for omtale.

om fototilbuddet

Dette fototilbud er udelukkende til foreningens medlemmer, hvor du for 1.000 kr. kan få en fotosession og en pakke med 3 fotos, du kan bruge efter eget ønske.

Om tilbuddet: Du får en pakke med 3 flotte, æstetiske og retoucherede fotografier, du kan bruge efter eget ønske. Mads Fisker sørger for at lytte til din musik, danne indtryk af dig som artist, kontakt med dig: aftale tid og sted, lave et shoot  (varighed ca. 1 time) og evt. retouchering.

Når du tilmelder dig dette tilbud, skal du overveje følgende punkter:

  • Overvej hvad du/I vil bruge billederne til? (Cover, sociale medier, PR, pressemateriale)
  • Overvej hvilket udtryk der passer til musikken, og find fotoeksempler på dette (glad, melankolsk, opløftet, smilende, alvorlig?)
  • Hvad skal vi kommunikere til lytterne?
  • Hvilket medie skal det billederne udgives på?
  • Farve eller sort/hvid? Noget midt i mellem?

Mads Fisker har stor erfaring med musikerportrætter og har foreviget mere end 150 artister inden for musikalske portrætter og kunstneriske udtryk. Tilbuddet er støttet økonomisk af Autor. Bor du udenfor København, så se mulighederne for fotografering Aarhus og Odense øverst i artiklen. Sørg for at skrive, hvor du bor henne i tilmeldingen. Hver fotosession tager ca. 1 time.

Udfyld tilmeldingsformularen inden den 1. september 2023. Tilbuddet gælder t.o.m. denne dato!

Se flere af Mads Fiskers billeder her.

Tilbuddet gælder kun for medlemmer af Autor.

tilmeld dig fotopakke