Sounds Like a Plan: 10 fribilletter

Sound og RMC sætter fokus på det bæredygtige kunstnerliv med arrangementet Sounds Like a Plan den 25. april kl. 17. Vi har 10 gratis billetter til de hurtige.

Sound og Rytmisk Musikkonservatorium, RMC, sætter fokus på det bæredygtige kunstnerliv med talk, panelsamtale og koncert torsdag den 25. april 2024 kl. 17-19 i København. Vi har 10 fribilletter til hurtige Autor-medlemmer.

Det kan være svært – både økonomisk og menneskeligt – at få et liv som musiker og kunstner til at hænge sammen. Så hvordan kan man bruge sin kreative og kunstneriske faglighed til at skabe nye karrieremuligheder og leveveje? Hvordan balancerer man arbejdsliv og fritid? Er det på tide at nuancere forståelsen af succes? Og hvordan finder man sin egen vej med musik som omdrejningspunkt, hvis man drømmer om et langt og sundt liv i musikken?

Panelet består af Clarissa Connelly, Marie Højlund, Andreas Hemmeth, Arense Warny, Marie Hobitz og HVAD aka. Hari Shankar Kishore. Se mere om deltagerne i fanen nedenfor.

Dørene åbner kl. 16.30, hvor Sound og RMC byder på en gratis kold øl (med/uden alkohol) fra Brooklyn Brewery. Arrangementet finder sted i Akvariet på RMC, Eik Skaløes Plads i København.

Vil du med? De 10 Autor-medlemmer, som er først-til-mølle, kan komme gratis til arrangementet. Skriv til camilla@autor.dk, hvis du vil have en af fribilletterne.

Se også mere om Sounds Like a Plan hos RMC.

om panelet

Clarissa Connelly
Clarissa Connelly er som musiker og komponist ved at blive et af de helt store navne, der er vokset ud af den alternative musikscene. Kunstnerisk kompromisløs og med en uforlignelig nysgerrighed har hun bevæget sig rundt mellem discipliner og udtryk. Her kan f.eks. nævnes app’en Vandringen, der forbinder fortidens kulturskatte i naturen med nutidig kunst og musik, og korkoncerter, der forener dans og eksperimenterende vokalmusik i nyskrevne kanoner, der fremføres af et særligt ensemble af sangere og performere. Clarissas kommende album udkommer på det ikoniske pladeselskab, Warp. Hun spiller desuden to koncerter i Akvariet den 10. maj.

Marie Højlund
Marie Højlund er komponist, lydkunstner og lektor i Sound Studies på Aarhus Universitet. Hun er specialist i at etablere stedsspecifikke kunst- og lytteoplevelser; Sansekoncerter, ‘Sansefødestuer‘ på hospitaler, lydinstallationer i det offentlige rum, som huskomponist på Århus Teater – eller når hun under kunstnernavnet Kh Marie laver popmusik. Marie har tidligere produceret og komponeret musik i forskellige bands inkl. Tiger Tunes, Marybell Katastrophy og senest Nephew. Hun har netop modtaget Carl Nielsen og Anne Marie Carl-Nielsens hæderslegat for sit flersporede virke som kunstner. 

Andreas Hemmeth
Andreas Bang Hemmeth er i dag chef for Autor, den største organisation sangskrivere i Danmark, men han har også haft en lang karriere som artist og sangskriver, hvor han som en af få danskere har ligget nummer 1 på den amerikanske Billboard chart med 25 guld- og platinplader på væggen. Før det var han særlig rådgiver i Kulturministeriet.

Arense Warny
Arense Warny er artist manager og medstifter af Carrie Management, som hun har drevet siden 2021. Carrie Management fungerer også som en platform, der forsøger at gøre tingene på en ny måde. Som musikkollektiv er formålet at bevise, at man godt kan skabe store karrierer for artister, og samtidig have et stort fokus på mental, økonomisk og kunstnerisk bæredygtighed. 

Marie Hobitz
Marie Hobitz er uddannet journalist og arbejder i dag som radiovært på P3 med særligt fokus på at præsentere ny og alternativ musik. Hun har tidligere være en fast del af sendefladen på P6 med nicheprogrammer indenfor den alternative musik.

HVAD
HVAD aka. Hari Shankar Kishore er stifter af Kommunal Dubplate Service og arbejder i et blandingsfelt af musik, visuel kunst og performance. Under kunstnernavnene Kid Kishore, Albertslund Terrorkorps, Sygtnok, DJ Hvad og HVAD har han siden 2000’erne været en unik skikkelse på den københavnske undergrundsscene. HVAD kommer til RMC for første gang.