Workshop: Skab en plan for din udgivelse

Workshop om at lave udgivelsesplaner den 13. august med artist mentor og manager Trine Ulrich.

NB. Workshoppen er allerede fuldt booket. Du kan tilmelde dig venteliste nederst på siden. Senere efteråret kommer workshoppen også i andre byer i landet, bl.a. Aarhus.

Du står med det færdige mix i hånden, men hvordan får du det ud til publikum? Og hvordan bruger du din musikudgivelse til at skabe varigt momentum for din musikkarriere? Tirsdag den 13. august kl. 14-17 laver Trine Ulrich en workshop, hvor du kan skabe overblik over den kommende udgivelse.

Trine gennemgår hvordan du skaber overblik over alle de ting du skal huske ved en udgivelse og hjælper dig med hvordan du kan få et overblik over hvornår du skal gøre hvad og hvordan du prioriterer din tid bedst muligt. Der findes ikke en “one way fits all” skabelon til hvordan du skal gøre det, men her finder du den måde som passer bedst for dig. 

Vi kommer igennem PR og SoMe strategier, planlægning af koncerter / tour ift. udgivelse, og hvordan man laver en konkret tidslinje fra start, så man hele tiden har overblikket og kan dele det hele ned i mindre bidder så det hele ikke virker så overvældende. 

Om Trine Ulrich
Trine Ulrich er artist mentor, manager, bookingagent og projektleder, og hjælper til daglig musikere med at skabe en karriere på deres egne præmisser – og med hjertet i front.

Praktisk

Hvad: Workshop med Trine Ulrich: Skab en plan for din udgivelse
Hvornår: Tirsdag den 13. august 2024 kl. 14-17
Hvor: Autor, Lautrupsgade 9, 2100 København Ø
Hvem: Alle Koda-medlemmer kan tilmelde sig.

tilmeld dig venteliste
Koda Kultur 2021-logoet for støttepuljer.