Jaydev

...er sangskriver og producer på vej frem, bl.a. med singlen “Christina Aguilera” – og mere på vej. For nylig var Jaydev desuden gæst i Autors refugielejlighed i New York.

Sangskriver, topliner og producer Jaydev Verma har base i København og rødder i New Delhi. Hans sange folder sig ud et sted mellem pop og hiphop med stærkt præg af 90’ernes R&B. Hans musikalske udfoldelser begyndte tidligt, og som helt ung rappede han på de københavnske skateboardbaner og skrev tekster på gamle cigaretkartoner fra forældrenes kiosk.

Nu er Jaydev på vej mod sit gennembrud med bittersøde bangers i form af 2021-singlerne “Too Done” og “Christina Aguilera”. Mere er på vej i efteråret 2022. “Lige nu er jeg i gang med at gøre klar til at udgive tre singler i løbet af efteråret, hvoraf den første ‘Cactus’ lander i oktober og er produceret i samarbejde med min partner in crime Morten Enemark/Mortibeats,” fortæller Jaydev. Jaydev er desuden medproducer på “Back to Business” og “Memes” fra Mercedess’ album Casa Fantasia.

Jaydev er en af de komponister, der i år har tilbragt en uge i Autors refugie i New York. Han fortæller: “Refugieboligen i New York kickstartede en længere rejse igennem USA, Guatemala, Argentina og Brasilien. Chelsea var et fantastisk sted at bo, og lejligheden var en kæmpe fornøjelse at være kreativ i. Det var en stor oplevelse at komme til landet på toppen af min ‘ønskeliste’ og lave musik. Jeg så bl.a. operaen Madam Butterfly i The Met og nød hvert sekund i den fantastiske by New York.”

Læs mere om Autors refugie i New York – lige nu kan du søge uger i første halvår af 2023 (frist 1. oktober).

Se meget mere på Jaydevs Instagram.

Jaydev: “Christina Aguilera” (2021)