Signe Marie Svennum

…står bag soloprojektet Moonfish Manifest og er komponist, sanger, pianist og korleder. Hun er ude med sin debut-ep, hvor alternativ pop møder kompositionsmusik og jazz.

Signe Marie Svennum har i foråret 2023 udsendt sin debut-ep Reflective Foams. Det er en kammerpop-udgivelse, hvor grænserne mellem drømmende, alternativ pop, kompositionsmusik og jazz udviskes. På ep’en har hun samlet musikere fra den klassiske og rytmiske verden, og musikken har fået airplay på P6 Beat og P2 Klassisk.

En stor interesse for musik udefra og kulturel udveksling har altid strømmet igennem Signes virke, og som komponist trækker hun på sit dybdegående engagement i bulgarsk kormusik såvel som indonesisk gamelanmusik. Sidstnævnte har hun studeret på Java og Bali i sammenlagt seks måneder. Hun var også en af de udvalgte komponister, der var afsted på Autors Cairo Camp tidligere på året, hvor deltagerne spillede sammen med egyptiske musikere.

Signe sætter også musik til ny litteratur. Hun samarbejder med forfatteren Rakel Haslund-Gjerrild om romankoncerten Alle Himlens Fugle, som kan opleves på festivalen Lyd+Litteratur i oktober 2023. Hun arbejder ligeledes på musikalske fortolkninger af Signe Gjessings lyrik.

Du kan finde Signe på Instagram eller Facebook.