Akademi for Drivkraft forår 2022

Akademi for Drivkraft er et kursus i personligt lederskab for unge musikskabere. Sidste holdkursus i denne omgang kører fra start-april til slut-maj. Tilmeld dig nu – og senest 28. marts.

Akademi for Drivkrafts holdkurser er en invitation til at tage personligt lederskab over dit liv i musikken, en hjælp til at få en bæredygtig start på dit professionelle musikliv – og en mulighed for et unikt fællesskab med andre unge musikskabere.

Komponister, musikere, sangskrivere og musikbranchepersoner på max. 30 år kan tilmelde sig næste kursusrunde.

Digitalt fællesskab på tværs af landet

Forløbet strækker sig over seks uger fra starten af april 2022 til slutningen af maj og består af ugentlige online undervisningssessions a to timer, hvor deltagerne får mulighed for at lære hinanden at kende.

Cecilia Krill står for Akademi for Drivkraft.

Missionen er at klæde 12 unge i musikbranchen på til at tage ansvar, ejerskab og lederskab i deres egen karriere. Oven i de praktiske erfaringer får deltagerne også mulighed for at sparre med ligesindede og dele bekymringer, erfaringer og idéer i et professionelt fagfællesskab, der også vil fortsætte efter projektets afslutning.

Forløbet foregår primært online via Zoom, men der vil også være indlagt et fysisk møde den 25. maj, så man får mulighed for at møde sine kollegaer. Dette hold er for alle køn.

Underviseren er Cecilia Krill, uddannet sanger, cand. mag. i læring & forandringsprocesser, coach, facilitator og forfatter. I forløbet vil desuden indgå eksterne oplægsholdere som en del af de brancherelaterede workshops.

NB. Det er også muligt at følge et Akademi for Drivkraft-kursus trin-for-trin i dit eget tempo via vores online læringsportal. Læs mere.

datoer

Holdet mødes online disse datoer:

  • Onsdag den 6. april kl. 10.00 – 12.00: Online undervisning
  • Onsdag den 13. april kl. 10.00 – 12.00: Online undervisning
  • Onsdag den 20. april kl. 10.00 – 12.00: Online undervisning
  • Onsdag den 27. april 10.00 – 12.00:  Online gæsteworkshop
  • Onsdag den 4. maj kl. 10.00 – 12.00: Online undervisning
  • Onsdag den 11. maj kl. 10.00 – 12.00: online gæsteworkshop
  • Onsdag den 18. maj kl. 10.00 – 12.00: Online undervisning
  • Onsdag den 25. maj kl. 15.00 – 18.00: Fælles live netværksdag og afslutning (mødested kommer senere).

sagt om drivkraft

Citater fra tidligere deltagere:

”Drivkraft er en kæmpe mulighed for at lære sig selv og branchen bedre at kende. Samtidig er det et stærkt og åbent fællesskab at være i.”

”Jeg havde svært ved at få defineret mit ståsted rent kunstnerisk. Jeg kunne simpelthen ikke beskrive det med ord. Men det har jeg virkelig fået en masse værktøjer til via Drivkraft. Jeg har en klar plan nu – hvilket jeg ikke har haft før.”

Tidligere deltager Emilie Kokholm Olsen fortæller desuden:

”Jeg deltog på Drivkraft-forløbet fra september-oktober 2021. Jeg havde før Drivkraft ofte følt mig ret alene med de udfordringer, der ligger i at være kvindelig soloartist, og den tvivl, man ofte har på sig selv og sin karriere, når man prøver at bryde lydmuren og navigere rundt i musikbranchen.

Igennem Drivkraft mødte jeg en masse ligesindede søde og seje mennesker, der ofte havde det på præcis på samme måde som mig. Selvom det var over Zoom, fik vi hver uge skabt et frirum, hvor vi trygt kunne dele vores op- og nedture, og ikke mindst inspirere og hjælpe hinanden.

Cecilia Krill, som leder Drivkraft, er enormt dygtig, og jeg følte, at der var plads til alle på holdet, uanset hvilket sted man stod i sit liv. Jeg kan anbefale Drivkraft til alle i musikmiljøet, der enten har brug for andre ligesindede at sparre med eller har blot har brug for et kærligt og inspirerende safe space.”

Se også Karen Stenz alias Kaizer fortælle om at være en del af Drivkraft.

kun for unge?

Akademi for Drivkraft er hovedsagelig støttet af Tuborgfondet, der har fokus på aldersgruppen 16-30 år. Derfor er der en aldersbegrænsning på disse hold.

Hvis du er over 30 år og interesseret i de metoder, Akademi for Drivkraft benytter, kan du ansøge om at få Cecilia Krill som personlig coach via Autor og Koda Kultur. Se også Autors andre netværk for komponister i alle aldre.

Betingelser for at deltage:

– Du er 30 år eller derunder
– Du er aktiv i musikbranchen
– Egenbetaling på 400 kr.

Tilmeldingsfrist: Mandag den 28. marts 2022                        

Tilmeld dig snarest muligt, for vi besætter pladserne løbende.

Akademi for Drivkraft bliver til med støtte fra Tuborgfondet, Toyotafonden og Augustinusfonden.

TILMELD DIG