Emilie Kokholm Olsen

…sætter ord og lyd på livet i start-20’erne under navnet Wide. Hun er ude med singlen ”Easy Love”, og så var hun en del af Akademi for Drivkraft i 2021. Det fortæller hun om her.

Sanger og sangskriver Emilie Kokholm laver musik under kunstnernavnet Wide. Hun skriver sange om livet i starten af 20’erne – herunder tidens datingkultur – med markante beats og catchy electropopmelodier, som det kan være svært at stå stille til. Emilie har især fundet inspiration hos navne som Nao, Doja Cat og Mø.

I august 2021 udgav Emilie singlen ”Easy Love” (se videoen nederst her på siden), som senere blev udvalgt til Månedens Kanon i DR’s talentforløb KarriereKanonen. Emilie har flere udgivelser på vej, og hun har i 2021 givet flere udsolgte koncerter i København.

Emilie var en del af Autors (DJBFA’s) kursusforløb Akademi for Drivkraft. Det fortæller hun om her:

”Jeg deltog på Drivkraft-forløbet fra september-oktober 2021. Jeg havde før Drivkraft ofte følt mig ret alene med de udfordringer, der ligger i at være kvindelig soloartist, og den tvivl, man ofte har på sig selv og sin karriere, når man prøver at bryde lydmuren og navigere rundt i musikbranchen.

Igennem Drivkraft mødte jeg en masse ligesindede søde og seje mennesker, der ofte havde det på præcis på samme måde som mig. Selvom det var over Zoom, fik vi hver uge skabt et frirum, hvor vi trygt kunne dele vores op- og nedture, og ikke mindst inspirere og hjælpe hinanden.

Cecilia Krill, som leder Drivkraft, er enormt dygtig, og jeg følte, at der var plads til alle på holdet, uanset hvilket sted man stod i sit liv. Jeg kan anbefale Drivkraft til alle i musikmiljøet, der enten har brug for andre ligesindede at sparre med eller har blot har brug for et kærligt og inspirerende safe space.”

Lige nu er der open call for at komme med på næste runde Akademi for Drivkraft i 2022. Læs mere og tilmeld dig.

Se mere om Emilie på Wides officielle Instagram eller Facebook.