Det åbne elektroniske netværk ES21 inviterer til inspirationsoplæg med lyddesigner Peter Albrechtsen den 10. oktober 2019 i København.

DJBFA og DKF’s åbne netværk for elektronisk musik og omegn – ES21 – inviterer til netværksmøde torsdag den 10. oktober kl. 13–15. Dagens inspirationsoplæg er med lyddesigner, musiksupervisor og skribent Peter Albrechtsen.

Mange elektroniske musikprofiler har i gæsteoplæg i ES21 gang på gang understreget kompositorisk fokus, prioritet og nysgerrighed på netop lyddesign i deres værker, hvorfor det er en fornøjelse at præsentere en mester på feltet som dagens oplægsholder.

Peter Albrechtsen er en prisvindende lyddesigner som har adskillige store filmproduktioner i bogen, danske såvel som Hollywood-produktioner. Han har tillige arbejdet sammen med verdenskendte musikere så som Antony and the Johnsons og Jóhann Jóhannsson.

Med andre ord glæd dig til en dag med lyd i hovedrollen – både som lyd i sig selv og i samspil med film og fortælling! Der bliver rig mulighed for at se inspirerende eksempler, lytte lyd og snakke teknologi samt netværk. Oplægget foregår i Albrechtsens studio i København (adresse følger).


Praktisk

Tid og sted: Torsdag den 10. oktober 2018 kl. 13–15. Vi mødes alle kl. 13 på en café i nærheden og spiser frokost, og kl. 14 går vi hen til Peters studio.

Arrangementet er gratis og åbent for alle Kodas medlemmer. Af hensyn begrænset deltagerantal: Tilmeld først-til-mølle (begrænset deltagerantal) til Jan Lippert på newsound21@gmail.com. NB. Der er nu fyldt op og sat venteliste på arrangementet. Tilmeld dig meget gerne ventelisten!

ES21’s arrangementer bliver til via Kodas Kulturelle Midler.

Se alle DJBFA’s netværk for musikkens skabere.

OBS. Der ydes transportrefusion i forbindelse med deltagelse i netværksarrangementer, hvis man krydser Storebælt. Du skal rejse med billigste transportform (ikke taxa), og du kan få refunderet op til 1.000 kr. Kopi af transport-bilagene sendes til djbfa@autor.dk.

Foto: Peter Albrechtsen fotograferet af Povl Thomsen