Invitation fra ES21, det åbne netværk for elektronisk musik og omegn: Om den iscenesatte koncert med Anja Jacobsen (Valby Vokalgruppe, Frk. Jacobsen) torsdag den 12. december.

DJBFA og DKF’s netværk ES21 inviterer til netværksmøde torsdag den 12. december 2019 kl. 13 på Nørrebro. Dagens gæst er Anja Jacobsen fra Valby Vokalgruppe (Cæcilie Trier, Lil Lacy, Sonja LaBianca og Anja Jacobsen) og Frk. Jacobsen, som kan være solo eller med band (Lars Bech Pilgaard, Nicolai Kaas Claesson, Lil Lacy og Anja Jacobsen).

Fokus på den iscenesatte koncert

Dagens netværksmøde sætter fokus på den iscenesatte koncert, som vinder mere og mere indpas på den danske musikscene på tværs af festivaler og genrer. Dagens gæst er komponist, sanger og musiker Anja Jacobsen kendt fra artpop-gruppen Valby Vokalgruppe og det prisvindende projekt Frk. Jacobsen, som i år vandt en Steppeulv for Årets Musiker.

Begge konstellationer inkorporerer ofte det performative og scenekunsten i en musik, som (også) er inspireret af pop fra hele verden i et mangfoldigt felt, der berører avantgarde, minimalisme, afropop, elektroniske lydlandskaber og fri improvisation m.m. Begge sammenhænge er toneangivende på den eksperimenterende musikscene og har turneret en hel del på danske såvel som udenlandske venues og festivaler. Valby Vokalgruppe er pt. i en uges art-residency i regi af Intonal Festival og Inter Arts Center i Malmö.

Til mødet vil Anja Jacobsen fortælle mere om det, og hvordan det kommer i stand. Hun vil også komme ind på, hvad der inspirerer hende i den kreative fase som sådan samt sætte ord på det performative og scenekunsten, som ofte snor sig ind i både Frk. Jacobsens og Valby Vokalgruppes koncerter.

Praktisk

Tid og sted: Torsdag den 12. december 2019 kl. 13-15. Vi mødes kl. 13 og spiser frokost på café og går derefter over til dagens gæst og hendes øvelokale ved spillestedet Mayhem, Ragnhildgade 1, København N. Adresse på café oplyses, når vi nærmer os mødet.

Arrangementet er gratis og åbent for alle Kodas medlemmer.

NB! Netværksmødet er nu fyldt op, men du kan tilmelde dig venteliste ved at skrive til Jan Lippert på newsound21@gmail.com.

ES21’s arrangementer bliver til via Kodas Kulturelle Midler.

Se alle DJBFA’s netværk for musikkens skabere

OBS. Der ydes transportrefusion i forbindelse med deltagelse i netværksarrangementer, hvis man krydser Storebælt. Du skal rejse med billigste transportform (ikke taxa), og du kan få refunderet op til 1.000 kr. Kopi af transport-bilagene sendes til djbfa@autor.dk.

(Billede: Anja Jacobsen fotograferet af Kristoffer Juel Poulsen)