Camps

Autor tilbyder camps i ind- og udland – fra Sydfyn til Berlin, fra København til Cairo og for sangskrivere og komponister i alle genrer.

På vores komponist- og sangskrivercamps kan du udvikle din kunstneriske horisont sammen med andre musikskabere og udvalgte profiler, som vi inviterer. Du arbejder sammen med kolleger, finder ny inspiration og nye kontakter.

Alle medlemmer af Autor og/eller Koda kan ansøge om at komme med på en camp.

Årligt præsenterer vi ca. 10 camps, som annonceres løbende på året. Tilmeld dig vores nyhedsbrev, hvis du vil være sikker på at høre om nye campmuligheder.

Under Tidligere camps kan du se en række eksempler på camps, vi tidligere har afholdt. Mange af disse vil komme igen i opdateret form.

Aktuelle camps

En stor hvid og sort bygning med et tårn.

Ødemarkssange 2024

Kom med til Fyn og find ro, fællesskab og musikalsk inspiration på Risinge Herregård til september, når Autor og Marie Frank igen afholder Ødemarkssange. Enkeltværelser, parklignende have, 500 m til stranden, og selvfølgelig musikalsk fællesskab.

Periode: 1.-6. september 2024.
Ansøgningsfrist: Tirsdag den 4. juni 2024 kl. 23.59.

læs mere og ansøg
Tre personer på separate billeder: en kvinde med langt hår og en sort top, en person med krøllet kort hår og en læderjakke, der emmer af Scandipop-vibes, og en mand med overskæg iført sort hat og blå skjorte, der bringer lejrflair.

Scandipop Camp

Nye talenter får muligheden for at skrive musik med topprofessionelle svenske og danske popsangskrivere på ny camp i København. Både sangskrivning mhp. Eurovision og scandipop generelt.

Periode: 17.-19. september 2024
Ansøgningsfrist: 26. juni 2024

læs mere og ansøg

Tidligere Camps

Tidl. støttemodtagere