Camps

Autor tilbyder camps i ind- og udland – fra Sydfyn til Berlin, fra København til Cairo og for sangskrivere og komponister i alle genrer.

På vores komponist- og sangskrivercamps kan du udvikle din kunstneriske horisont sammen med andre musikskabere og udvalgte profiler, som vi inviterer. Du arbejder sammen med kolleger, finder ny inspiration og nye kontakter.

Alle medlemmer af Autor og/eller Koda kan ansøge om at komme med på en camp.

Årligt præsenterer vi ca. 10 camps, som annonceres løbende på året. Tilmeld dig vores nyhedsbrev, hvis du vil være sikker på at høre om nye campmuligheder.

Under Tidligere camps kan du se en række eksempler på camps, vi tidligere har afholdt. Mange af disse vil komme igen i opdateret form.

Aktuelle camps

Foto: Risinge Herregård

Ødemarkssange 2023

Afslappet camp på Fyn, hvor du kan finde ro, fællesskab og musikalsk inspiration. I år er vi på Risinge Herregård nær Kerteminde, når Autor og Marie Frank igen afholder Ødemarkssange.

Periode: 10-15. september 2023

Ansøgningsfristen er rundet, og deltagerne er udvalgt.

læs mere

We Make Music 2023

Autor inviterer til nordisk writing camp for kvinder og kønsminoriteter. Skriv musik til Ameli Dot, Bbybites, KAJA og Tamara sammen med kolleger fra Sverige, Norge, Island, Finland og Danmark. Campen afholdes i København med Astrid Cordes som tovholder.

Periode: 9.-13. oktober 2023.

Ansøgningsperioden er overstået, og ansøgerne har fået svar.

læs mere

Tekstgenerator 2023

Gå i dybden med dine egne sangtekster på Autors camp Tekstgenerator 2023 på Engelsholm Højskole i selskab med Dicte og Pablo Llambías til efteråret. Lær at læse dine sangtekster bedre og forstå, hvordan du konkret kan forbedre dem.

Periode: 9.-13. oktober 2023.

Ansøgningsfristen er rundet, og deltagerne er udvalgt.

læs mere

Electronic Fusion Amsterdam 2023

Inspirations- og kompositionscamp i Holland. Byg bro til andre genrer, udvid dit netværk og bliv inspireret til Europas største branchefestival for elektronisk musik: Amsterdam Dance Event.

Periode: 18.-22. oktober 2023.

Ansøgningsfristen er rundet, og ansøgerne er fundet.

læs mere

RMC Writing Camp: KRYD

Ambitiøs writing camp, hvor deltagerne skriver sange til og sammen med den dansksprogede popkvartet KRYD (Universal). Sammen med udvalgte studerende fra Rytmisk Musikkonservatorium (RMC). Afholdes på RMC i København.

Periode: 20.-23. november 2023

Ansøgningsfrist: 2. oktober 2023 kl. 23.59.

læs mere og ansøg

Collab Scandinavia 2023

Sangskrivningscampen Collab Scandinavia i København skaber mulighed for samarbejder mellem danske, norske og svenske musikskabere. I samarbejde med GL Music og norske og svenske samarbejdspartnere.

Periode: 20.-23. november 2023

Ansøgningsfrist: Mandag den 9. oktober 2023 kl. 23.59.

læs mere og ansøg

Tidligere Camps

Tidl. støttemodtagere