Camps

Autor tilbyder camps i ind- og udland – fra Sydfyn til Berlin, fra København til Cairo og for sangskrivere og komponister i alle genrer.

På vores komponist- og sangskrivercamps kan du udvikle din kunstneriske horisont sammen med andre musikskabere og udvalgte profiler, som vi inviterer. Du arbejder sammen med kolleger, finder ny inspiration og nye kontakter.

Alle medlemmer af Autor og/eller Koda kan ansøge om at komme med på en camp.

Årligt præsenterer vi ca. 10 camps, som annonceres løbende på året. Tilmeld dig vores nyhedsbrev, hvis du vil være sikker på at høre om nye campmuligheder.

Under Tidligere camps kan du se en række eksempler på camps, vi tidligere har afholdt. Mange af disse vil komme igen i opdateret form.

Aktuelle camps

A-Camp Stockholm 2024

Bliv en del af holdet af danske talenter, der rejser til den svenske musikmetropol for at samarbejde med svenske sangskrivere og producere i det tidlige forår 2024.

Periode: 25. februar til 2. marts 2024.
Ansøgningsfristen er overskredet, og holdet er sat.

læs mere

Ama Groove Songwriting Camp

Autor og en række sydafrikanske samarbejdspartnere præsenterer sangskrivercamp i Cradle of Humankind og Johannesburg i Sydafrika. Campen er for danske og sydafrikanske artister, producere, beatmakers og topliners.

Periode: 5.-14. april 2024.
Ansøgningsfristen er overskredet, og holdet er sat.

læs mere

Lyd – Komposition & Improvisation 2024

Et kompositionskursus, der tager udgangspunkt i den rytmiske komponist som improvisator med et globalt udsyn og en åben forståelse af, hvad genrer er. For første gang på Oremandsgaard i Præstø. (NB. Samme sted og uge som KompositionsCamp).

Periode: 21.-27. april 2024.
Ansøgningsfrist: Onsdag den 7. februar 2024 kl. 23.59.

læs mere og ansøg

KompositionsCamp 2024

KompositionsCamp vender tilbage i 2024. Denne gang på Oremandsgaard Gods nær Præstø fra den 21. til 27. april.

Meget mere info om KompositionsCamp 2024 og om årets komponistprofiler kommer til januar 2024, hvor vi også åbner for ansøgninger. KompositionsCamp arrangeres af komponisterne Lil Lacy og Søren Møller, og campen bliver til i samarbejde med Dansk Komponistforening. (NB. Samme sted og uge som Lyd – Komposition & Improvisation).

Cairo Camp 2024

Vi gentager succesen fra 2023 og sætter Cairo Camp op igen i 2024! Lær om arabisk musiktradition og -teknik, spil med egyptiske musikere og saml inspiration i Cairo til maj 2024.

Periode: 10.-18. maj 2024
Ansøgningsfristen er overskredet, og holdet er sat.

læs mere

Tidligere Camps

Tidl. støttemodtagere