Camps

Autor tilbyder camps i ind- og udland – fra Sydfyn til Berlin, fra København til Etiopien og for sangskrivere og komponister i alle genrer.

På vores komponist- og sangskrivercamps kan du som sangskriver eller komponist udvikle din kunstneriske horisont sammen med andre komponister og udvalgte profiler, som vi inviterer. Du arbejder sammen med kollegaer, finder ny inspiration og nye kontakter.

Alle medlemmer af Autor og/eller Koda kan ansøge om at komme med på en camp.

I 2022 forventer vi at præsentere ca. 10 camps, som annonceres løbende på året. Tilmeld dig vores nyhedsbrev, hvis du vil være sikker på at høre om nye campmuligheder.

Under Tidligere camps kan du se en række eksempler på camps, vi tidligere har afholdt. Mange af disse camps vil komme igen i 2022 i opdateret form.

Aktuelle camps

Foto: Kal Visuals/Unsplash

Fantastiske filmkomponister

Et inspiratorisk ophold for den etablerede filmkomponist med fokus på personlig og håndværksmæssig udvikling i en kompositorisk verden, der udvikler sig mere og hurtigere end nogensinde før.

Periode: 16.-19. august 2022

Ansøgningsperioden er overstået, og deltagerne er fundet.

LÆS MERE

Sarah Kirkland Snider. PR-foto.

KompositionsCamp 2022

Mød Sarah Kirkland Snider og Edmund Finnis, og bliv inspireret af det musikalske fællesskab på tværs af genrer på KompositionsCamp på Engelsholm Højskole. Tidligere deltagere har været sangskrivere, klassiske komponister, elektroniske musikere, filmkomponister og jazzmusikere. Campen arrangeres af Autor og Dansk Komponistforening.

Periode: 9.-15. oktober 2022.
Ansøgningsfristen er overskredet. Deltagerne er fundet.

læs mere
Stockholm. Foto: Colourbox

A-Camp Stockholm 2022

Vi gentager succesen i oktober 2022 og sender et nyt hold sangskrivere af sted på A-Camp Stockholm for at co-write med svenske musikskabere.

Periode: 16.-22. oktober 2022
Ansøgningsfristen er overskredet. Deltagerne er fundet.

LÆS MERE

Tidligere Camps

Tidl. støttemodtagere