Camps

Autor tilbyder camps i ind- og udland – fra Sydfyn til Berlin, fra København til Cairo og for sangskrivere og komponister i alle genrer.

På vores komponist- og sangskrivercamps kan du som sangskriver eller komponist udvikle din kunstneriske horisont sammen med andre komponister og udvalgte profiler, som vi inviterer. Du arbejder sammen med kolleger, finder ny inspiration og nye kontakter.

Alle medlemmer af Autor og/eller Koda kan ansøge om at komme med på en camp.

Årligt præsenterer vi ca. 10 camps, som annonceres løbende på året. Tilmeld dig vores nyhedsbrev, hvis du vil være sikker på at høre om nye campmuligheder.

Under Tidligere camps kan du se en række eksempler på camps, vi tidligere har afholdt. Mange af disse camps vil komme igen i opdateret form.

Aktuelle camps

A-Camp Stockholm alle deltagere 2022.

A-Camp Stockholm 2023

For 10. gang sender Autor et hold talenter til Stockholm for at møde ligesindede og få et skud musikvitaminer fra den svenske musikmetropol Stockholm. Ni udvalgte Koda-medlemmer kommer afsted sammen for at co-write med svenske musikskabere og møde den svenske musikindustri.

Periode: 23-29. april 2023

Ansøgningsfrist: 20. februar 2023 kl. 23.59.

læs mere og tilmeld dig
Foto: Lars Bo Kujahn

Cairo Camp

En helt unik mulighed for at rejse sammen med et hold komponister til Mellemøstens musikmekka. Bliv klogere på arabisk musiktradition og -teknik, mød egyptiske musikere og saml inspiration i Cairo.

Periode: 5.-13. maj 2023.

Ansøgningsperioden er overstået. Ansøgerne har fået svar.

læs mere

Tidligere Camps

Tidl. støttemodtagere