Camps

Autor tilbyder camps i ind- og udland – fra Sydfyn til Berlin, fra København til Cairo og for sangskrivere og komponister i alle genrer.

På vores komponist- og sangskrivercamps kan du som sangskriver eller komponist udvikle din kunstneriske horisont sammen med andre komponister og udvalgte profiler, som vi inviterer. Du arbejder sammen med kolleger, finder ny inspiration og nye kontakter.

Alle medlemmer af Autor og/eller Koda kan ansøge om at komme med på en camp.

Årligt præsenterer vi ca. 10 camps, som annonceres løbende på året. Tilmeld dig vores nyhedsbrev, hvis du vil være sikker på at høre om nye campmuligheder.

Under Tidligere camps kan du se en række eksempler på camps, vi tidligere har afholdt. Mange af disse camps vil komme igen i opdateret form.

Aktuelle camps

Foto: Ben Benjamin/Unsplash

DIY Berlin 2023

Writing camp og DIY-markedsudvikling på det tyske marked: DIY Berlin

Campen bliver arrangeret i partnerskab med Autors søsterorganisation i Tyskland, Verso.

Periode: 21.-27. maj 2023.

Ansøgningsperioden er overstået, og deltagerne er fundet.

læs mere
Foto: Risinge Herregård

Ødemarkssange 2023

Afslappet camp på Fyn, hvor du kan finde ro, fællesskab og musikalsk inspiration. I år er vi på Risinge Herregård nær Kerteminde 10.-15. september, når Autor og Marie Frank igen afholder Ødemarkssange.

Periode: 23-29. april 2023

Ansøgningsfrist: Mandag den 12. juni 2023 kl. 23.59.

læs mere og tilmeld dig

Tekstgenerator 2023

Gå i dybden med dine egne sangtekster på Autors camp Tekstgenerator 2023 på Engelsholm Højskole i selskab med Dicte og Pablo Llambías til efteråret. Lær at læse dine sangtekster bedre og forstå, hvordan du konkret kan forbedre dem.

Periode: 9.-13. oktober 2023.

Ansøgningsfristen er rundet, og ansøgerne får snart besked.

læs mere

Electronic Fusion Amsterdam 2023

Inspirations- og kompositionscamp i Holland. Byg bro til andre genrer, udvid dit netværk og bliv inspireret til Europas største branchefestival for elektronisk musik: Amsterdam Dance Event.

Periode: 18.-22. oktober 2023.

Ansøgningsfristen er rundet, og ansøgerne får snart besked.

læs mere

Tidligere Camps

Tidl. støttemodtagere