Nyt refugie kun for medlemmer: Kaninhullet

Autors medlemmer kan nu komme på ophold i det fredelige refugie og studie “Kaninhullet” på Sydsjælland. Vi udbyder otte perioder i sensommeren og efteråret. Ansøg inden 2. april kl. 15.

Det dejlige refugium og studie “Kaninhullet” er et gammelt murstenshus fra 1944 med tre dobbeltværelser, landkøkken og spisestue med brændeovn. Huset har plads til seks gæster, så der er god mulighed for at tage af sted med dit band. En femdages periode koster 500 kr.

Huset inkluderer lydstudiet “Kaninhullet,” på ca. 40 kvm, med kontrolrum, pianette, sofahjørne og rødt indspilningsrum med gulvtæpper og store vinduer.

Den frodige have har frugttræer, bålsted, to terrasser, kaniner og høns. Kaninhullet er beliggende ved landsbyen Sallerup, mellem Næstved og Vordingborg. Et ugeneret sted, hvor Autors komponister og sangskrivere har mulighed for at få dage med fordybelse, samvær og kreativ udfoldelse.

Perioderne i Autors medlemsrefugier uddeles efter ugeønsker, hvornår/om man har været af sted før samt anciennitet i foreningen. Ansøgningsfristen er tirsdag den 2. april 2024 kl. 15.00.