Anna Kruse

har i årets løb afholdt banegårdskoncerter og fejret rund fødselsdag. Nu er hun aktuel med albummet Barndomsträd.

Den herboende svenske sanger og komponist Anna Kruse rundede i foråret et flot hjørne og fejrede sin 50 års fødselsdag. Stort tillykke! Derefter fulgte en sommer med banegårdskoncerter rundt om i Danmark med Who Killed Bambi. Et kreativt bud på livemusik i en coronatid.

Efter banegårdsturneen udkom Annas album Barndomsträd 3. september 2021 til femstjernede anmeldelser. Albummet er blevet til i samarbejde med bl.a. Fredrik Lundin, Johanne Andersson og Antti Järvelä. Skuespiller Stina Ekblad oplæser Edith Södergrans digte, som Anna giver et musikalsk sprog. Som komponist er Anna inspireret af jazz, folkemusik og klassisk musik, og hun står bag et væld af alsidige musikalske projekter.

Det er en stor drivkraft i Annas kunstneriske liv at få musikken ud til dem, der ikke selv kan komme til den. De seneste år har hun bl.a. lavet Kajkoncerter med Nicholas Kingo og Josefine Cronholm (pop-op-koncerter med nordisk visesang) og Parkbænkkoncerter med Lisbeth Rysgaard (sange skrevet ud fra interviews med lokale fra Vesterbro). Også med Opsang; et stort fællessangsprojekt med Ældre Sagen og TrygFonden, har Anna og Sara Futtrup leveret musik og sang til ældre, der ikke selv kan opsøge det.

Se mere om Anna Kruse og hendes musik på AnnaKruse.dk

Anna Kruse: “Hemkomst” (2021)